Wat worden ze mooi!!! Die nieuwe NVHPV fietsjasjes.

Gepubliceerd op

Momenteel wordt er druk gewerkt aan nieuwe jasjes/vestjes in het nieuwe ontwerp van NVHPV, helderblauw met witte opdruk. Als alles meezit zijn ze tijdens de oliebollentocht op 28 december al beschikbaar!

De nieuwe helblauwe shirts naar het ontwerp van Hans van Nieuwstraten zijn een groot succes. Je ziet ze steeds vaker. De oude jasjes juist steeds minder. Vandaar dat het idee werd geopperd om nieuwe jasjes in dit mooie nieuwe ontwerp te laten maken.

Marjolein van Dillen ging op onderzoek uit. Tijdens diverse events vroeg ze deelnemers of ze geïnteresseerd zouden zijn wanneer er een nieuw jasje beschikbaar zou komen. Het merendeel van de mensen reageerde daar positief op. Vervolgens is het traject met de leverancier gestart.

Omdat er al een ontwerp ligt, maakte dat het geheel wel wat makkelijker ditmaal. Bijzonder verheugd zijn we dat ook de Duitse, Belgische en Engelse zusterverenigingen mee doen in dit (jasjes)project. Op verzoek is ervoor gekozen om de jasjes te voorzien van steekzakken met een rits. Voldoende ruim voor een smartphone.

De prijs van de jasjes zal iets hoger liggen dan de aanvankelijke verwachte prijs van € 40 tot € 45. Zoals het er nu uitziet gaan de jasjes tussen de € 50 en € 55 kosten (excl. eventuele verzendkosten). Maar dan heb je ook wel een zeer degelijk en slijtvast jasje. Zeker zo prettig in een ligfiets.

Bestellen kan vanaf nu! Via de activiteitenbutton op deze site (http://www.ligfiets.net/event/3837/jasje-shirt-long-sleeve.html) kun je je jasje(s) bestellen.
Wanneer je ze met Sinterklaas- of kerstcadeau wilt doen, moet je even een tegoedbon maken. De jasjes zijn met deze feestdagen nog niet gereed. Maar lang hoeven de gelukkigen met zo’n bon echter niet te wachten.

Goede nieuws is nl. dat de leverancier ons heeft verteld dat de nieuwe jasjes zo goed als zeker tijdens de Oliebollentocht op 28 december beschikbaar zijn voor uitlevering.

Bijgaand een ontwerptekening van de jasjes.

Reacties

Sake op vr 17 nov 2017 om 22:36

Mooi. Ik ga nog bestellen, maar ik neem aan dat de letters op de mouwen er zo opkomen dat je ze kunt lezen als je ligt? Dus zoals op het onderste plaatje en niet zoals bovenaan?

NoStress op za 18 nov 2017 om 08:37

Ik vind ze ook erg geslaagd. Helaas niet kunnen passen bij de LEL. Deze wil ik wel. Met de OBT?

hebbes op za 18 nov 2017 om 20:04

Hallo Sake, goed opgemerkt.Ik weet uit betrouwbare bron dat de bestelling is gedaan zoals het onderste plaatje.

WimH op za 18 nov 2017 om 22:05

Op allebei de plaatjes staat de naam op de ene mouw van boven naar beneden geschreven en op de andere mouw andersom.

Ik begrijp niet precies wat jullie bedoelen.

Martinius op do 07 dec 2017 om 23:47

Bedankt aan Marjolein van Dillen voor de goede hulp om het de NHVP fietsjas te bestellen voor een "oude Nederlander" uit Noorwegen. Ik verheug me al om de jasje te gebruiken al het voorjaar 2018 weer terug komt. Ik zal een photo opsturen aan de NHVP redactie met het nieuwe ligfiets jasje rijdend op de ligfiets in Noorwegen.

Hartelijk bedank van Martinius en een fijne kerstmis gewenst.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.