HaFa ligfietsen stopt

Gepubliceerd op

Door hele nare omstandigheden moet Hans Joosten van Hafa-ligfietsen zijn winkel stopzetten. Hans heeft aangegeven dat hij door ernstige ziekte, niet meer in staat is om zijn winkel voort te kunnen zetten.

De ligfietswereld kent Hans van zijn online shop en zijn tuinhuisje achter zijn woning vol met ligfiets spullen. Voor zowel zelfbouw als losse onderdelen was er meestal altijd wel wat te vinden bij Hans, wat je kon gebruiken. Ik denk dat er velen met de spulletjes van zijn website zijn begonnen met het bouwen van een ligfiets (ik wel in ieder geval).

Hans was ook bijna altijd aanwezig op Cyclevision met een grote kraam en meerdere werknemers om te verkopen. Hij was ook bijzonder creatief met draadmodellen van de meest uiteenlopende typen ligfietsen en hun berijders. Als zijn gezondheid het toelaat neemt hij de resterende voorraad mee naar CycleVision, om deze te verkopen aan de aanwezige liefhebbers (zat. 24 juni).

De beslissing om te stoppen valt hem zwaar. Alle spullen die hij nu over heeft, vindt hij ontzettend zonde om weg te gooien. De vraag is of er iemand bereid is deze onderdelen en een enkele fiets over te nemen. Zijn contactgegevens zijn voorlopig nog te vinden op HaFa contactpagina

Ik wens namens de redactie Hans en zijn gezin nog een fijne laatste tijd toe, voor zover dat mogelijk is.Reacties

wakkermans op zo 11 jun 2017 om 20:41

Vanuit de Cycle Vision organisatie dank ik Hans hartelijk voor zijn vele bijdragen aan het evenement, en sluit ik mij verder aan bij de redactie. Mocht er iemand zijn die spullen voor/namens HaFa wil verkopen op CycleVision: dat kan, er is ruimte voor, en er zijn dit jaar geen kosten aan verbonden. Cyclevision@gmail.com.

wakkermans op ma 12 jun 2017 om 16:17

Mits zijn gezondheid het toelaat komt Hans op zaterdag 24 juni naar CycleVision. Hij neemt zijn voorraad ligfietsminiaturen mee voor de uitverkoop. Als je via Google zoekt op 'ligfiets miniaturen' en klikt op afbeeldingen begrijp je wel waarom hij hieraan zo verknocht is. Hopelijk krijgen ze een tweede leven en stimuleren ze de creativiteit van ligfietsliefhebbers en zelfbouwers.

Belle op di 01 aug 2017 om 21:55

Vreselijk nieuws en het klinkt niet best. Heel veel sterkte voor Hans en alle betrokkenen.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.