Afsluiting wedstrijdseizoen met tijdrit LEL

Gepubliceerd op

Zondag 10 november is de afsluiting van het wedstrijdseizoen op de Lelystad-Enkhuizen dijk.

Start tussen 13.00h en 14.30h bij de sluis aan de Lelystadse kant van de dijk.

Voor deelname is kettingbladafscherming en een helm dragen verplicht. Deelnemers behoren lid van de NVHPV te zijn (1x dispensatie). Aangeraden wordt bandenplak en een (mini)pompje mee te nemen, het parcours is niet geveegd. Omdat het fietspad wegens aanleg van een aquaduct bij de sluis van Enkhuizen opgebroken is is het keerpunt iets vroeger. Bij het keerpunt staan helpers, je kunt het dus niet missen.

Voor wie niet direct na afloop naar huis hoeft: Ymte haalt Chinees, de maaltijd kan genuttigd worden in het huis van Allert Jacobs en Theo van Andel aan de Fjord 84 te Lelystad.

De jaarcompetitie lijkt beslist. John Poot (die NB dit jaar in de veteranenklasse 40+ rijdt hoeft alleen maar mee te doen om kampioen te worden. Hij deelt de eerste prijs dan waarschijnlijk met Allert Jacobs (na correctie schrapdagen) Hier zal hij geen moeite mee hebben omdat ze de punten samen op de tandem verdiend hebben.

Kampioen van vorig(e) Ja(a)r(en) Ymte Sijbrandij is ontroond. Hij heeft een wedstrijddag teveel gemist en zal met Hans Wessels moeten strijden om de derde plaats.

Bij de dames kan Ellen van Vugt de overwinning niet meer ontgaan. Marjolijn Meijer wordt 2e en Erika van Dijken 3e. Nummer 1 en 2 van vorig jaar Swannette Tempelman en Corinne van Noordenne hebben de competitie onderbroken wegens zwangerschap.

In de competitie mag je 2 gemiste wedstrijddagen of dagen met het slechtste resultaat schrappen. Hierdoor tellen niet voor iedereen de punten van de laatste wedstrijd mee in het totaal.

Naast de uitslag staat hoeveel punten je per wedstrijddag kunt verdienen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.