Mike Burrows boek Bicycle Design

Gepubliceerd op za 21 nov 2015 om 16:10

In januari kwamen we met het bericht over het boek over fietsontwerp van Mike Burrows. Inmiddels is het boek te bestellen.

Een goede tip voor de sint! Het boek is in nederland te bestellen via paagman.nl.

Het boek staat op de site van BHPC, daar kun je een boek bestellen met handtekening van de schrijver. Bestellen kan alleen als je een paypal rekening hebt. Op onze vraag hierover heeft BHPC aangegeven dat er wellicht in de toekomst nog een andere betaalmethode wordt toegevoegd.

Reacties

Jarno op za 21 nov 2015 om 22:30

Boek is ook gewoon online bestelbaar bij bijvoorbeeld paagman.nl. ;-)

jack op zo 22 nov 2015 om 10:04

Hoi Jarno, dat is niet deze nieuwe uitgave. Dus helaas, naar de bestelmogelijkheden van dit nieuwe boek hebben we ons al een paar weken werkelijk rot gezocht maar nergens gevonden. Het inmiddels oude boek staat nog wel op internet. Buiten de mogelijkheid van de site van de bhpc is er op dit moment volgens ons niets.

Jarno op zo 22 nov 2015 om 19:03

Hallo Jack,

Dit de laatste editie van begin dit jaar. Heb hem namelijk hier thuis staan. Misschien kan ik beter zoeken ?????

jack op zo 22 nov 2015 om 20:00

Ziet dat boek er hetzelfde uit als het plaatje bij het artikel?

GerardPoels op zo 22 nov 2015 om 20:12

Ik heb het boek (laatste versie dus) in juni gewoon online besteld op http://www.bikefix.co.uk/mike-burrows-bicycle-design. De cover op de paagman.nl site is zeker niet de goede cover (maar misschien leveren ze wel het goede boek?).

jack op zo 22 nov 2015 om 21:09

Compliment aan Jarno, het boek wat via Paagman wordt geleverd is inderdaad 200 procent zeker het goede boek. Via facebook gaf hij een plaatje met dezelfde omslag. De site van Paagman heeft gewoon de verkeerde cover op de site staan maar levert dus wel de meest recente uitgave.... Tjonge, daar ben ik echt al een paar weken mee bezig geweest....

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.