Zonnige toertocht tijdens Paastreffen 2015

Gepubliceerd op ma 06 apr 2015 om 20:01

Het Paastreffen 2015 zit er weer op. Op een prachtige zonnige eerste paasdag werden twee toertochten gereden. Tijdens het weekend werden pannenkoeken gebakken, er werd andijviestampot gegeten en na de toertocht was er Chinees buffet.

Op zaterdag werd er een Paashazentocht van 30 km/u en 115 kilometer georganiseerd. Marcel miste het vertrek van de groep en ging er vervolgens als een haas vandoor om ze in te halen. Anderen gingen geocachen of deden mee aan de haakthee.

Gé zette dit filmpje op YouTube met de titel Pimp Your Ride. De programmering van deze discoshow gebeurde op het Paastreffen.

Adriaan was voor het eerst op het Paastreffen met zijn trike. George (alleen aanklikbaar voor Facebook-vrienden) was er ook met zijn Torpedootje. En ook Peter (idem) was er. Hij was op de Gaucho, de Evo K bleef thuis. Meer velomobilisten kozen dit weekend voor de open ligger, zoals Wilco en Hans. Stoffel bleef thuis en vervangen door de roets. Maar het kon nog alternatiever: Bastiaan reed op een bukker. Maar ja, human powered, dus niets tegen in te brengen. Anderen waren er juist voor het eerst met hun velomobiel.

Sommige mensen hadden hun uitrusting al klaar voor de lichtere velomobiel.

Bas de Meijer maakte een foto van Carpe Diem. Die moest eerst nog langs Dronten om aan het Paastreffen deel te kunnen nemen.

Er sliepen mensen in hun eigen tent, camper of in een stapelbed. Het werd 's nachts koud in de tent want het vroor. De slaapzalen waren zo ingedeeld dat de snurkers een eigen zaal kregen. Drie keer raden waar je het rustigste sliep...

Reacties

marcel82 op ma 06 apr 2015 om 20:39

leuk bericht gemaakt zo met de ezelburgetjes met weblinks

Roodpetje op ma 06 apr 2015 om 21:16

Hier zijn nog wat foto's
http://basdemeijer.nl/afdruk/paastreffen-2015/

nvanderwal op di 07 apr 2015 om 07:49

Voor de foto's:

De hekjes op de foto in Kesteren zijn vorig jaar door de gemeente geplaatst. Daarvoor kon je heerlijk over de dijk doorfietsen, nu kan je er met een velomobliel niet door (ook niet onderdoor) en met een ligfiets moet je afstappen. Ik heb het op de meldingssite van de fietsersbond gezet, maar het enige resultaat was het bericht dat de hekjes er geplaatst zijn om auto's tegen te houden die over het fietspad reden.
De melding staat nog op de site (Rijnbandijk; Kesteren) onder de noemer blokkade. Iedereen is uitgenodigd om er een aanvulling op te geven.

http://meldpunt.fietsersbond.nl

lighans op di 07 apr 2015 om 11:48

Als die hekjes alleen tegen auto's waren, hadden ze ook een versmalling van ongeveer een meter kunnen doen. Dit is overkill.

Jumped op di 07 apr 2015 om 13:01

Lieve mensen, bedankt voor het afgelopen weekend. Ik heb nog enkele achter gelaten voorwerpen mee naar huis genomen. Mocht iemand ze missen:
- NVHPV thermobeker zonder naam, logo compleet
- witte USB-lader met wereldstekkers
- blauwe batterijlader
- blauwe fleecesjaal met logo van Sandd
- boek Grenzeloos leedvermaak
- boek nineteen eighty-four
- fietskaart regio Utrecht

Groet,
Joyce

martenjn op di 07 apr 2015 om 21:04

Rednas op za 18 apr 2015 om 22:14

Onder het motto 'beter laat dan nooit' bij dezen nog wat foto's van mijn kant.
https://picasaweb.google.com/rednas040590/Paastreffen2015

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.