HPV nieuws nr. 6 binnenkort uit

Gepubliceerd op

HPV nieuws is gedrukt en wordt nu verzendklaar gemaakt. Als het goed is, ligt het laatste nummer van 2000 dus zo omstreeks 9 december in je brievenbus. Met voor elke ligfietser interessante artikelen, over toertochten, wedstrijden, een testfiets en een nieuwe column, van Ruud en Dagmar, die een sabbatical ligfietsjaar in Zuid-Amerika doorbrengen.


Alweer een tijdje geleden vond het Herfsttreffen plaats. Hoewel het aantal deelnemers niet zo groot was als bij het Paastreffen, was het ook nu weer een gezellige boel. Jullie hebben op Ligfietsplaza veel kunnen zien en lezen over dit weekend; ook in HPV nieuws dus een enthousiast verslag.
Zoals altijd, ook aandacht voor de wedstrijdsport. Jan Limburg vertelt over kaasschaven en andere bezigheden tijdens de laatste BeND-wedstrijd in Keulen. De BeND-data voor volgend jaar staan ook al vast, ook die vind je vermeld in HPV nieuws. Kun je vast gaan trainen, want deze competitie wordt elk jaar spannender!
Ook over de promotierit van Yvonne Vonk heeft een bericht op deze site gestaan. In HPV nieuws lees je ook het persoonlijke verhaal van Yvonne, “Van Hoedekenskerke naar Voorschoten per driewieler”.
De testfiets in dit nummer is een nieuw model van Alligt. De Swift is zowel door een ervaren ligfietser als door mensen die niet vaak op een ligfiets gereden hebben, geprobeerd. En de Swift slaagt met glans…

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.