Elan neemt RaptoBike over

Gepubliceerd op

Met ingang van 1 april neemt Elan.cc alle activiteiten en de merknaam RaptoBike over van Arnold Ligtvoet

Vandaag (16 maart: red.) maken Hans van Vugt namens Elan.cc en Arnold Ligtvoet bekend daartoe een overeenkomst te hebben gesloten.
Arnold Ligtvoet: “Na een aantal mooie jaren met de start van RaptoBike wilde ik graag dat RaptoBike een goed thuis zou vinden, waar het merk een steviger basis krijgt en letterlijk ruimte krijgt om te groeien.”
Met ingang van april 2015 zal het merk RaptoBike bij Elan.cc onderdak vinden op de nieuwe locatie in het ‘Dutch Bicycle Center’. Alle activiteiten zullen worden gecontinueerd door Elan.cc. “Uiteraard zijn alle nieuwe klanten welkom voor een proefrit op onze locatie, maar ook bestaande klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud, service en eventuele garantiegevallen.
Met deze overname krijgt Elan een mooie uitbreiding van ons brede portfolio en bieden we onze klanten nog meer keuze.”, aldus Hans van Vugt.
In het Dutch Bicycle Center ontstaat op deze manier een samenballing van activiteiten op het gebied van ligfietsen met de merken Challenge en RaptoBike. Uiteraard zijn ook alle andere merken (o.a. Nazca, FlevoBike, HP Velotechnik, Hase, Intercity Bike en Velomobiel) gewoon te vinden en te proberen bij Elan.
Om de overgang van RaptoBike naar Elan.cc te faciliteren zal de winkel van RaptoBike nog open zijn op 21 maart. Op 21 maart is er een aantrekkelijke korting op speciale modellen, enkele stuks en licht gebruikte onderdelen. Er zullen geen complete fietsen of framekits worden aangeboden. Bestaande orders zullen gewoon door RaptoBike worden afgehandeld.
Vanaf 18 april zal de volledige ondersteuning door Elan.cc zijn overgenomen.
Om dit heugelijke feit te vieren zal de zesde RaptoRide op 19 april plaatsvinden vanuit het Dutch Bicycle Center, zodat alle RaptoBikers kennis kunnen maken met deze mooie locatie en Elan.cc.
De winkel van Elan is te vinden in het Dutch Bicycle Center op de Waalbandijk 8B in Nijmegen.
Meer informatie via Hans van Vugt of Arnold Ligtvoet.

English version!

Reacties

janmarcel op di 17 mrt 2015 om 09:00

Arnold, hartelijk dank voor het op de kaart zetten van een nieuw ligfietsmerk en je enthousiasme om er iets moois van te maken. Tevens hartelijk dank voor je ondersteuning van team Cygnus!

Hans, heel veel succes met dit mooie merk!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.