Belangstelling voor NVHPV op Wereldfietsbeurs

Gepubliceerd op

Zondag werd de Wereldfietsbeurs gehouden. De stand van onze ligfietsvereniging NVHPV oogstte veel belangstelling. Veel bezoekers wilden het ligfietsgevoel wel eens ervaren op de ligfiets die op onze stand een prominente plaats innam.

Piet van der Wel en Gerrit Boudewijn gaven geduldig antwoord op de vele vragen die gesteld werden op de stand. Deze Wereldfietsbeurs in Bussum was met zijn bijna 700 bezoekers een groot succes. Chapeau voor de organisatoren van de vereniging De Wereldfietser.

Inspiratie

Op deze fietsbeurs waren verder veel stands met toeristische informatie, fietstechniek of kampeermiddelen. Maar vooral was dit dé gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen bij de lezingen over mooie fietsavonturen van de vele aanwezige wereldfietsers. Zo vertelde Wim Heebels over zijn 19 maanden durende fietstocht van Alaska naar Vuurland, het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. Met treffende statistieken als “29.000 km, 19 maanden, en twee huwelijksaanzoeken” wist hij zijn toehoorders te boeien.

Belle bezocht ook de Wereldfietsbeurs en bewonderde daar Elly's Quest.
(Met dank aan ELAN Ligfietsen in Nijmegen, voor het beschikbaar stellen van de ligfiets met TACX trainingsstandaard).

Reacties

Freddy op di 17 mrt 2015 om 21:08

Mooie stand van de NVHPV. Blij dat er ook echt een ligfiets aanwezig was. Daarbij een aantal bekende gezichten gezien. Top!

wernert op vr 20 mrt 2015 om 21:09

Als ligfietser was ik blij om 'ons' ook vertegenwoordigd te zien. Meteen (en eindelijk) lid geworden van 'ons'. :-)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.