Jubileumestafettekrans gearriveerd in Friesland

Gepubliceerd op Thu, 12 Mar 2015 19:13:41 +0100

De jubileumestafettekrans is onderweg naar Noord-Holland met een omweg via Friesland. In Dronten bij Velomobiel.nl nam George Krüg de krans over van Belle Prinssen.

En zo is de estafettekrans bezig met zijn tweede etappe. De estafette, die gehouden wordt in het kader van het dertigjarige jubileum van de ligfietsvereniging NVHPV, begon vanaf de algemene ledenvergadering in Hoevelaken, afgelopen weekend. De eerste etappe ging via Almere naar Dronten. De tweede etappe loopt van Dronten via Drachten naar Wieringerwerf.

George vertrok om 14.00 uur uit Dronten en is om 18.00 uur aangekomen in Drachten, Friesland. Morgen vervolgt hij de estafetterit naar huis, in de provincie Noord-Holland.

Achter de schermen wordt gewerkt aan een pagina op ligfiets.net waarop de estafette te volgen is. Deelnemers maken bij elke overdracht een foto en leveren hiervoor de gereden track van hun GPS aan.

Op de bovenste foto George Krüg met Allert Jacobs van Velomobiel.nl, waar de overdracht plaatsvond.George: "vanuit Dronten heb ik de estafettekrans meegenomen richting Friesland, langs Urk naar Lemmer, van Lemmer naar de binnenlanden van Friesland (wat een vreselijk mooie provincie) naar Drachten waar "het ding" uit de fiets mag om even de benen te strekken

Morgen 13-03 gaat het dan naar Akkrum bij Liever Ligfietsen langs. Ik kom regelmatig de grote advertentie tegen in Ligfietsen&, vandaar."

Meer foto's op Belle's blog Kampeerwijzer. George zijn avontuur is te volgen op zijn Facebook-pagina (voor vrienden).

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst log in of register.