Ontbrekende Velomobiel& (Ligfiets&)

Gepubliceerd op

Voor de tweede maal in korte tijd zijn de reserve-exemplaren van Ligfiets& zoek geraakt. Actie wordt ondernomen.

Eerder raakten de reserve-exemplaren van Ligfiets& 2012-5 zoek. Met grote vertraging zijn die alsnog boven water gekomen, maar het is natuurlijk niet fraai dat dit gebeurde.
Helaas is bij het volgende nummer, de eenmalige Velomobiel& (eigenlijk Ligfiets& 2012-6) hetzelfde gebeurt, behalve dan dat ze nog niet terecht gekomen zijn.

Ondertussen is contact opgenomen met de vervoerder om te achterhalen waar ze gebleven zijn.

Er worden afspraken gemaakt om dmv track & trace verdere herhaling te voorkomen.

Toelichting

Bij het drukken van een blad, dus ook de Ligfiets& worden altijd wat meer exemplaren gedrukt dan strikt noodzakelijk is om alle leden een exemplaar te sturen. Dit om te voorkomen dat als er iets mis gaat, mensen zonder blad komen te zitten.
Het is gebruikelijk dat deze extra exemplaren door de drukker, naar een vooraf afgesproken adres gestuurd worden. Deze exemplaren zijn dan beschikbaar voor promotiedoeleinden, of om na te zenden wanneer er een exemplaar in de post is zoekgeraakt.

Consequenties?
Wanneer er geen reserve-exemplaren zijn, kan er niet nagestuurd worden en kan er geen promotie mee worden uitgevoerd. Terwijl ze wel gemaakt zijn (kosten, papier, inkt etc).

Ergens in het vervoerproces zijn ze verdwenen. De drukker heeft ze afgeleverd om te versturen, maar ze zijn niet aangekomen. Er wordt op dit moment gekeken of te achterhalen is waar ze wel terecht zijn gekomen.

Reacties

rowingvictor op di 29 jan 2013 om 12:15

Prutsers....

bastiaan op di 29 jan 2013 om 15:02

Kan dit artikel wat verduidelijkt worden? Waar verdwenen reserve exemplaren? Bij de post? Bij de drukker? Waar zijn ze precies voor nodig en wat voor gevolgen heeft dit?

bastiaan op di 29 jan 2013 om 16:52

Wat ik net van Willem heb begrepen gaat het hier om een pakket met een stapel ligfiets& die vanuit de drukker is verzonden naar naar de promotiecommissie voor op stands en nazendingen e.d. en dat dit pakket weer eens kwijt is geraakt bij PostNL.
Het betreft dus GEEN reguliere verzendingen naar leden.

Ligfietsger op di 29 jan 2013 om 21:32

Zal ik wel pech hebben .... het reguliere nummer niet ontvangen en het vervangende exemplaar is nu ook zoek !

Karper1 op wo 30 jan 2013 om 18:04

Als we binnenkort een hoop nieuwe klanten voor velomobielen zien dan weten we waar de exemplaren gebleven zijn....:-)

MichielAdriaan op wo 30 jan 2013 om 20:46

Is gebeurt? Is gebeurd!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.