HPV nieuws houdt u op de hoogte

Gepubliceerd op

HPV nieuws nr. 5 is net een weekje uit en de redactie is al weer druk aan het werk om nr. 6, het laatste nummer van dit jaar, op te maken. In nr 5 worden o.a. de volgende punten behandeld: populariteit van de ligfiets onder de loep, wereldkampioenschappen in Gent, Ligfiets nog steeds sneller dan racefiets en nog veel meer. In het totaal 23 artikelen verdeeld over 36 pagina's.

Ook de redactie van HPV nieuws heeft tegenwoordig de mogelijkheid om berichten op ligfiets plaza te zetten. Op deze manier willen we u beter op de hoogte houden over de verschijnings datum en eventueel andere zaken.
Op dit moment is de DTP-er van HPV nieuws net begonnen met de opmaak van het blad. De meeste artikelen zijn reeds door de redacteuren aangeleverd. de planning is dat HPV nieuws nr. 6 in de eerste week van december bij de lezers thuis ligt. Omdat zowel de redactie als de DTP-er vrijwilligers zijn en niet altijd even ruim in hun vrije tijd zitten kan deze datum nog veranderen. Eén ding staat al wel vast, het wordt weer een mooi nummer.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.