Uploaden foto's en andere verbeteringen Markt

Gepubliceerd op

De "Markt" op de LigfietsPlaza is sterk verbeterd. Zo is het nu ook mogelijk om bij een advertentie ook een foto te plaatsen. De tekst van eerder geplaatste berichten kan nu ook gewijzigd worden. Daarnaast is ook het "inloggen" makkelijker gemaakt.

Het kwam nogal eens voor dat berichtjes op de Markt dubbel (of nog vaker) geplaatst werden. Dit euvel zal voortaan nog maar zelden voorkomen. Het meerdere malen plaatsen van advertenties had verschillende oorzaken:
Behoefte tekst advertentie te wijzigen
Dit was voorheen niet mogelijk dus om toch de tekst te kunnen wijzigen plaatsten gebruikers vaak een nieuwe advertentie met aangepaste tekst. De oude werd dan wel vaak weer verwijderd maar was dan al wel automatisch per e-mail aan geinteresseerden verstuurd. Voortaan zijn advertenties te wijzigen dus dit zal niet meer hoeven te gebeuren.
Twee maal klikken op "Plaats advertentie"
Uit ongeduldigheid, of om andere redenen klikken adverteerders soms twee maal achterelkaar op "Plaats advertentie". De advertentie wordt dan ook twee maal geplaatst... Er was al wat geprogrammeerd om dit te verhelpen maar die code was per ongeluk uitgezet. Op de verbeterde markt staat de code weer aan.
Advertentie verschijnt niet in beeld
In sommige gevallen (afhankelijk van instellingen van browser en de Internet-access provider) verscheen een nieuwe advertentie niet in beeld terwijl die feitelijk wel geplaatst was. Er is code toegevoegd die dit euvel in veel gevallen omzeilt. Bovendien worden gebruikers nadrukkelijk op het fenomeen geattendeerd.

Foto's

Verder kunnen er dus voortaan eenvoudig foto's van bijvoorbeeld de aangeboden fiets geupload worden. De digitale foto's moeten in het formaat .gif, .jpg of .png zijn. Het uploaden is een fluitje van een cent (wel even geduldig zijn want uploaden kan even duren...). Bij het eventueel wijzigen van de advertentie kan ook (nog) een andere foto geupload worden.

Inloggen

Ook als je nog niet ingelogd bent kan je meteen naar het formulier om een advertentie te plaatsen. Je moet dan wel ook je loginnaam en password opgeven. Als loginnaam en password kloppen wordt je ook meteen automatisch ingelogd op de Plaza.

E-mail

Tot slot waren er recent soms problemen met het niet ontvangen van nieuwe per email verstuurde toevoegingen op de markt. Dit probleem is vermoedelijk grotendeels uit de wereld geholpen.

webmaster@ligfiets.net

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.