CONCEPT

Cycle Vision kinderen 2011

Gepubliceerd op

De activiteiten voor kinderen.

Als je met kinderen komt vergeet dan niet bij de toeristische tips, combinatiemogelijkheden en tips voor bezoekers te kijken.

Kinderrace Cycle Vision

Verder hebben we weer een kinderrace dit jaar zonder maximale leeftijd! De kinderrace is superleuk, alle kinderen gaan op de foto. Iedereen heeft altijd prijs en dit jaar doen we er nog een certificaat van deelname bij ook! Laat je ouders je op tijd inschrijven, dan krijg je een echt racenummer met je naam erop.
Let op: deelname aan de kinderrace kan met ieder mensaangedreven voertuig, dus step, fiets enz. Maar ieder kind moet een helm op!

Kinder step wedstrijd op zaterdag 25 juni


De Naf, Nederlandse Autoped Federatie meldt dat je je van tevoren kunt melden via hun site als je aangemeld bent kun je op Cycle Vision komen en meedoen. Meldtafel in de centrale hal voor "kidrace steppers" is open van 10.00 tot 10.30 uur Daarna is er om 10.40 u. Kids race voor 4 t/m 12 jaar (gratis deelname)
De regels zijn eenvoudig: Breng je eigen step en helm mee. Ministep is ook toegestaan.

KinderhoekEn er is ook weer een kinderhoek waar kinderen limonade krijgen en leuke dingen kunnen doen met elkaar onder begeleiding van de organisatie. We hebben voor de kinderen daar ook wat limonade te drinken.
In de kinderhoek zijn allerlei materialen aanwezig die de kinderen kunnen gebruiken om samen te spelen of alleen te knutselen of te lezen.

Extra activiteit voor kinderen op de camping: snoepdroppen

Overgewaaid vanuit vliegerfeesten is het snoepdroppen. Ook kunnen kinderen hun eigen knuffel een parachutesprong laten maken.
Tijdens de vliegerfeesten gaat zelfs vuurwerk omhoog tijdens het nachtvliegeren. Er zijn verschillende soorten vliegers zoals met reflectiemateriaal of lampjes erop. Wie weet komt er politie wegens UFO meldingen vanuit dorpen verderop :)

Victor had zijn "roofvogel" vlieger vorig jaar mee en in Tilburg gingen er ook lampjes de hoogte in... Dit jaar neemt hij de snoepdrop vlieger mee waarmee kinderen een gratis verrassing krijgen. Deelname is gratis en niet verplicht, maar wel leuk!

Uiteraard kunnen kinderen zelf ook vliegers meenemen, er is veel ruimte en ook staat er vaak genoeg wind in de polder.

Overige informatie

Uitgangspunt is dat het evenement volledig door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Het evenement wordt gesteund door Ligfietsvereniging NVHPV.

Je kunt de organisatie bereiken via cyclevisionorganisatie@ligfiets.net
en te volgen via Twitter cyclevisionnl
En als evenement toegevoegd op Facebook en natuurlijk Hyves en
linkedin.

Meer informatie:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.