CONCEPT

Cycle vision kamperen 2011

Gepubliceerd op

We hebben toestemming gekregen om een grasveld op Flevonice als Cycle Visioncamping in te richten. Hier zal een kleine vergoeding voor worden gevraagd.

Er zijn echter geen beperkingen meer ook campers en caravans kunnen we op een verhard terrein kwijt. Er is echter geen stroom. Aanmelden kan hier.

Deze pagina bevat oude informatie over het evenement van 2011. Wilt u weten hoe dat eruit zag, bekijk dan de pagina met verslagen

Extra activiteit voor kinderen op de camping: snoepdroppen


Overgewaaid vanuit vliegerfeesten is het snoepdroppen. Ook kunnen kinderen hun eigen knuffel een parachutesprong laten maken.
Tijdens de vliegerfeesten gaat zelfs vuurwerk omhoog tijdens het nachtvliegeren. Er zijn verschillende soorten vliegers zoals met reflectiemateriaal of lampjes erop. Wie weet komt er politie wegens UFO meldingen vanuit dorpen verderop :)

Victor had zijn "roofvogel" vlieger vorig jaar mee en in Tilburg gingen er ook lampjes de hoogte in... Dit jaar neemt hij de snoepdrop vlieger mee waarmee kinderen een gratis verrassing krijgen. Deelname is gratis en niet verplicht, maar wel leuk!

Uiteraard kunnen kinderen zelf ook vliegers meenemen, er is veel ruimte en ook staat er vaak genoeg wind in de polder.

Maaltijden

Voor de maaltijden, er wordt de mogelijkheid om vooraf in te schrijven op maaltijden.
De opzet van de maaltijden is ook veranderd. Via het kampeerformulier kunnen "gewone" kampeerders en via het vrijwilligersformulier kunnen vrijwilligers zich inschrijven voor maaltijden. Vrijwilligers hebben een speciaal tarief namelijk halve prijs voor alle maaltijden bij een halve dag inzet, en volledig gratis maaltijden als je een hele dag meewerkt. Op vrijdagavond wordt voor de mensen die dan meewerken ook een gratis maaltijd aangeboden.

De maaltijden hoeven niet meer op een bepaalde tijd te worden gebruikt. Op ieder moment van de dag kunnen mensen gaan eten wat ze willen. Het avondeten begint dus niet meer voor iedereen om 19.00 of ontbijt om 7.00. De catering in de hal van Flevonice geeft de hele dag faciliteiten om iets te gebruiken.

Overige informatie

Uitgangspunt is dat het evenement volledig door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Het evenement wordt gesteund door Ligfietsvereniging NVHPV.

Je kunt de organisatie bereiken via cyclevisionorganisatie@ligfiets.net
en te volgen via Twitter cyclevisionnl
En als evenement toegevoegd op Facebook en natuurlijk Hyves en
linkedin.

Meer informatie:

Reacties

cpete op do 12 mei 2011 om 22:18

Hello,
finally I managed to register for the race. But what about registration for camping?
Christian

jack op vr 13 mei 2011 om 21:43

Christian, i added the link this evening to the registration for the camp site.

henkdeleeuw op vr 03 jun 2011 om 17:23

Er staat hier alleen vermeld dat maaltijden voor vrijwilligers half geld zijn. Wat het volle bedrag is (28 Euro per dag!) staat hier niet vermeld.
Ik vind dat nogal wat. Wat krijg je daar voor?
En van hoe vroeg tot hoe laat is de catering van FlevOnIce geopend?
Persoonlijk zou ik de voorkeur geven aan maaltijden zoals op het Paastreffen, maar daar zal de catering van FlevOnIce wel bezwaar tegen hebben.

jack op zo 05 jun 2011 om 18:07

@Henk,
dat arrangement bevat ontbijt, lunch, avondeten en een aantal (ik dacht 3) vrij te besteden bonnen die kunnen worden gebruikt voor het aankopen van snacks of drinken.
In losse vorm zou het ongeveer 32 euro kosten. De catering zal de hele dag open zijn en hoe laat je precies je ontbijt, lunch of avondeten gebruikt maakt niet uit. We hebben dit jaar geen vaste tijden. Wellicht dat dit niet bevalt en er volgend jaar een voorstel tijd komt voor diverse maaltijden.

Het zelf verzorgen van maaltijden voor een grote groep zoals bij Cycle Vision gedaan werd met ontbijt en gezamelijke avondmaaltijd is niet toegestaan. Ook is onze vrijwilligerscatering opgeheven in verband met de catering die bij FlevOnice is verpacht.

henkdeleeuw op zo 05 jun 2011 om 21:30

@Jack: "De hele dag" had ik uit bovenstaande ook al opgemaakt.
Mijn vraag stelde ik, omdat ik geen idee heb hoe dat door FlevOnIce wordt ingevuld. Kan men om 7 uur of half acht al ontbijten, en nog om half negen avondeten? Op de site van FlevOnIce vind ik dat het restaurant in de zomermaanden is geopend van 10:00 tot 17:00. Ik mag toch hopen dat dat niet het geval is?
Lijkt me wel nuttig als daar enige duidelijkheid over is.

Henk

DeeMaac op di 14 jun 2011 om 23:40

I have tried to make a registration for camp site but i did not get any (confirmation)mail. Is the reason that the camp site is booked up
Best regards
DeeMaac,Denmark

jack op di 21 jun 2011 om 23:58

DeeMaac,
the camp site will be large enough to let everyone camp. To give you an impression look here: https://picasaweb.google.com/111195645204037394650/BezoekFlevonice1#5605872599307209522
It runs almost to the end of the world (well as far as the eye can see anyway).
Jack

uipko op wo 22 jun 2011 om 14:32

Ik heb mij zojuist ingeschreven voor de camping en zou graag willen weten of ik het geld nu nog moet overmaken of dat ik beter ter plekke kan betalen? Ik reageer hier omdat emailadres vrijwilliger@cyclevision.ligfiets.net wordt gebounched.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.