ANWB weekend Almeerderzand

Gepubliceerd op

De lichtgewicht tentenshow, kanoprobeerstek, ligfietsprobeerparcours enzovoort zorgden voor een grote verscheidenheid aan activiteiten.

De NVHPV stand was afwezig, maar er waren talloze andere standjes en ideeen voor actieve vakanties. Veel campings maakten reclame voor hun facaliteiten. Locale vvv's waren er niet maar wel de bestemmingen dus.

De redactie heeft een demonstratie gezien van de Optimus Nova brander http://www.optimus.se/products/nova/ . Een leuke verbetering ten opzichte van andere branders, de pootjes van de brander blijven koel zodat hij makkelijk te hanteren blijft, ook als blijkt dat je hem even verkeerd hebt neergezet. Voorts was het mogelijk de brander uit te laten branden. De druk en restant brandstof van de brander naar de brandstoffles werd keurig opgebrand door de brander, even de brandstoffles omleggen.
Zie verder informatie op http://www.backpacker.com/article/0,2646,1971,00.html

Verder was tussen de stands af en toe een ligfiets te zien. Er was zelfs een stand die een stoelzitting met een nieuw soort materiaal verkocht. Misschien ook te zien op Cycle Vision.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.