Website Europees Kampioenschap & Cycle Vision

Gepubliceerd op

De website van een van de grootste evenementen op ligfietsgebied is nu werkend. Online kun je je opgeven als vrijwilliger of als deelnemer aan de races.

Een bestelling van het speciale wieler shirt met aanpassingen voor de ligfietser en volgens de stijl van het evenement kan nog niet worden gedaan. Daar zijn we nog volop mee bezig.

Wat wel al gevuld is is de promotie pagina. Logo's, banners, posters alles is aanwezig.

Verder is er een uitgebreid verhaal over de uurrecord pogingen. Ook hiervoor geldt, zodra er meer informatie is zullen we u deze zeker niet onthouden.

De inschrijving van wedstrijd rijders gaat in een nieuw systeem. Dit systeem is het nieuwe tijdregistratie systeem. Informatie die eenmaal is opgegeven kan worden hergebruikt. Er wordt een database van de rijders opgebouwd. Verder kunnen resultaten tijdens en na de race inzichtelijk worden gepresenteerd. Wij zijn zeer benieuwd hoe mooi het gaat werken.

De site is in php gemaakt. Vrijwel volledig drietalig, Engels, Duits en Nederlands.

De tweedehands markt gaat verhuizen! Het middenterrein wordt intensiever gebruikt.
De tweedehands markt krijgt meer ruimte.
Het parcours van het criterium wordt verlegd naar het velomobielen parcours van vorig jaar. Ook hierin zit extra activiteit op het middenterrein.

Verder zijn er teveel ontwikkelingen om op te noemen. We zullen in diverse stadia u hiervan op de hoogte stellen.Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.