PAASTREFFEN III

Gepubliceerd op

Het paastreffen is al een begrip geworden, zeker voor de ligfietsers die van kamperen houden. Zelfs vorig jaar, temidden van het MKZ-geweld en een heuse sneeuwjacht tegen de honderd ligfietsers bij elkaar. Dit jaar wegens groot succes geprolongeerd!! Lees het uitgebreide bericht.

Een groot(s) driedaags evenement op de Veluwe. Op zaterdag 30 maart vertrekken er overal in den lande weer colonne's ligfietsers om per zwaan-kleef-aan naar de harskamperdennen bij Kootwijk te rijden. Voorzien van een tentje en flesje wijn, whiskey, chips. Of alleen maar wat energierepen?

Zondag kun je je eigen plan trekken, of met een der groepjes mee eropuit. Voor de kinderen organiseert de camping eieren zoeken in het bos. In de omgeving zijn daar o.a. het openluchtmuseum, Burgers Bush en park de hoge Veluwe. Wandelen kan ook zeer goed vanuit deze plek. nico van laar heeft een mooie tocht uitgezet door de omgeving. Mogelijkheden te over.

Maandag even lekker soppen, en per Giraf-Kleef-Af weer terug naar huis.

Er is op de camping een lekker warm dagverblijf. Ook brood ligt zaterdagmiddag vers gebakken klaar indien je het hebt besteld. En een leuk T-shirt of sweatshirt met het paastreffenlogo idem dito. Dit jaar zo mooi dat het een heus collectioners item dreigt te worden. De print is van zeer goede kwaliteit. (en het blauwe shirt zelf natuurlijk ook)Lees meer over dit treffen op de site zelf. En geef je even op (makkelijk via de site) als je denkt te gaan komen. Wij hebben er weer flink zin in!
Groet van Paulus, Danny, Nico en marten.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.