Clubracen

Gepubliceerd op

In een oud bericht stond een link naar de pagina van Wim Harwig, die had het idee om de wedstrijden van Cycle Vision wat interessanter te maken voor deelnemers die ook meerijden met een club.

Voor de lezer even een verduidelijking, ligfietsclubs kennen vaak geen lidmaatschapsgeld, iedereen kan meerijden. Toch voelen mensen zich wel echt lid van hun club. Het onderlinge saamhorigheidsgevoel komt naar voren in hun mailinglijsten.In de mailinglijst van Zilt kwam dus dit oude voorstel weer bovendrijven. De mensen van Plat Zwolsch werden daar als eerste concurrenten gezien, vooral omdat ze zo vaak plat reden eigenlijk. Met een platte band rij je niet hard. Toch doen de hunneliggers het met hun race team al een tijdje goed, uiteraard zullen die zich niet laten kisten.
Toen de Almere liggers dit hoorden was ook bij hun meteen het racevirus gewekt, er werd overwogen een hele batterij questen in stelling te brengen
Wij houden u op de hoogte van deze warme betrekkingen tussen de clubs.
En om een idee te geven van de psychologie van de wedstrijdrijder hier nog een mailtje van Walter Hoogerbeets over het racevirus.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.