Mailberichtjes

Gepubliceerd op do 25 nov 2004 om 00:00

De mailbezorgers van ligfiets.net hebben het heel druk, en dat komt niet door de naderende kerstdagen. Het ligfietsforum is zeer populair en ook andere groepen hebben hun weg naar de site gevonden.

Van de beheerders kreeg ligfiets.net de volgend mail: "De teller van het aantal berichten aan het forum staat momenteel op 4583
en we naderen de 5000. Met de huidige hoeveelheid berichten wordt dat vrij
snel bereikt." Met andere woorden, een mijlpaal. De kennisdatabank op ligfiets.net wordt dus razendsnel gevuld. We wijzen zeer enthousiaste lijstschrijvers erop dat er ook in de vvv ruimte is om makkelijk antwoorden en vragen te zetten daarnaar kan dan in het vervolg makkelijk worden verwezen.

De groep lijstmanagers zit niet stil, er wordt ook hard gewerkt aan het omzetten van de oude yahoogroup naar de nieuwe lijst. Het weghalen van reclame en het fatsoeneren van de berichten kost echter nogal wat tijd. Echter, het resultaat zal daarna fantastisch zijn, in de oude groep is ook al veel geschreven.
Er is op deze overzichtspagina al een lange lijst met gebruikersgroepen te vinden.
De zoekfuncties op ligfiets.net en de resultaten van Google zijn erg goed. De site wordt meer dan ieder uur bezocht en er is een behoorlijke weging van de resultaten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.