Vélo Mondial en fietsfeest

Gepubliceerd op

Op de wereldfietsconferentie Vélo Mondial in de RAI in Amsterdam (18-22 juni), worden zo'n duizend beleidsmakers, belangenbehartigers en wetenschappers uit de hele wereld verwacht. Gesproken wordt over de meest effectieve manieren om het fietsen te bevorderen en over manieren om de fiets de rol te geven die hem toekomt, wereldwijd.
In het kader van dit congres wordt een excursie naar de route van de mogelijke 'fietssnelweg' tussen Utrecht en Amsterdam georganiseerd. Hierbij wordt een boottocht gemaakt tussen Nigtevecht en Utrecht. Om de pers, publiek en politiek te overtuigen van de haalbaarheid van deze fietssnelweg is het nodig dat op dat moment veel bijzondere en/of snelle fietsen langs de route gaan. Fiets daarom met ons mee!
Tijdens het congres wordt er in het Vondelpark in Amsterdam ook een zinderent fietsfeest gehouden. Doel is het publiek kennis te laten maken met de schier eindeloze mogelijkheden van de fiets en met allerlei interessante, leuke en culturele dingen daaromheen.
Last but not least wordt er de 18e juni op de baan van Sloten bij Amsterdam ook een ligfietswedstrijd gehouden. Doe eens mee als je bij Cyclevision de smaak te pakken hebt gekregen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.