Ligfietsrace in Zwolle

Deze dag staat de 2e aflevering van de Zwolse ligfietsrace op de agenda. Natuurlijk wordt dat weer spectakel op het mooie parcours van 4.3 km. Gaat het record van vorig jaar aan flarden? Blijft dit jaar het zonnetje wel schijnen? Maak het mee!!


Start: Zondag 12 september 2010
Locatie: Zwolle, stadshagen
Meer info: Paulus den Boer

We rijden in drie klassen: open klasse, roeifiets en tandems. Voor elke deelnemerscategorie staat er een uursrace op het programma, starttijd vanaf 13.00 waarbij elke categorie een interval van een kwartier heeft, dus na de derde start zitten alle deelnbemers op het parcours, en het gehele evenement duurt hiermee 1.5 uur. Bij opgave sturen we een email met alle details toe.

Voor de kinderen is er een behendigheids-parcours, gemaakt door de Fietsschool van de Fietsersbond. Nem je eigen fiets(je) mee.....
Ook is het mogelijk te ringsteken, eveneens met je eigen fiets(je)
En de zelfgebakken appeltaart van vorig jaar komt ook dit jaar weer vers uit de oven. Daarnaast ook biologische sapjes, koffie, thee. De opbrengsten hiervan zijn bestemd voor een goed doel.


Natuurlijk is het weer mogelijk om aan de Rijnlaan te overnachten. Eten enzo komt weer helemaal voor elkaar! Meld je wel even vooraf aan svp, wie het eerte reserveert die maakt kans op een echt bed ;-)

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Stig op vr 10 sep 2010 om 19:27

I broke my gear shifters behind, and the cycle may not be ready until next week :-(
But I come and look at the beautiful bikes.
Stig ....