Intercitybike Tuna

De Tuna is een doorontwikkeling van de DF. De wielkasten zijn af te sluiten met verwijderbare panelen zodat er een betere aerodynamische velomobiel ontstaat. Door de kleinere voorwielen is de draaicirkel ook kleiner dan die bij de DF. De voorwielen zijn van het Brompton vouwfiets formaat zodat er genoeg type banden voor te vinden zijn.

Prijsindicatie: € 9.800,00.

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

hardloper op do 13 apr 2023 om 23:37

Ik ben een echte hardloper. Heb nooit behoefte gevoeld tot fietsen. Tot dat ik Velomobielen leerde kende. Afgelopen dinsdag heb ik 4 Velomobielen geprobeerd in volgende volgorde Intercitybike : Tuna, tweedehandse Velomobiel Strada, Velomobiel Quatrovelo en Velomobiel Snoek.

Ik had met de Tuna het fijnste ervaring mee van de driewiel varianten. Echter was deze ook meer op mijn lengte afgesteld. Ik heb hem waarschijnlijk niet voluit belast. Mijn topsnelheid lag denk in de 30km/u met Cadans rond de 60. Ik was alles nog wat aftasten. Was nog niet gelijk zelf verzekerd om heel snel te rijden . Dus ik veronderstel stel dat hij nog harder kan van wat ik reed. Geen idee welk blad ik voor gebruikte. Zoals eerder bleek heb ik geen echte eerdere feite ervaringen en dus ook niet met schakelen en fiets kettingen terug erop te leggen. Het is heel goed mogelijk dat door verkeerd schakelen van mij de ketting er tijdens de proefrit eraf vloog. Echter door het praktische Luik voor heb ik zonder hulp en veel moeite de ketting er weer erop gekregen. Dus ik kan de Tuna echt wel aanbevelen. Ymte Sijbrandij was ook super gastvrij naar mij en mijn ouders. Die meegingen aangezien ik geen rijbewijs heb. 

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.