Sinner Bikes - Drymer B.V. Spirit Bovenstuur

De Spirit is een veelzijdige alleskunner: De fiets is uitstekend wendbaar en heeft toch een stabiel rijgedrag.

De veelzijdigheid zit in de verschillende keuzemogelijkheden van stuur en zitting.

Boven- of onderstuur, zitschaal of spanzitting met daarnaast nog verschillende moderne uitvoeringsmogelijkheden.

Naast het dagelijks gebruik is het een fijne vakantiefiets want ook met volle bepakking is de fiets uitstekend onder controle te houden.

Prijsindicatie: vanaf 1950 euro

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

(Niet langer geregistreerd) op do 06 jan 2005 om 00:00

Ik heb deze fiets nu een jaar en er inmiddels 8000 km. mee gereden. Gewoon een FANTASTISCHE fiets. Waarschijnlijk niet de snelste, maar wel erg comfortabel, robuust en onverwoestbaar. Dankzij de rigide constructie een heerlijke vakantiefiets waar bergen bagage op te vervoeren zijn, zonder dat dit instabiliteit tijdens het rijden geeft. Ik heb bij de aankoop van de fiets zowel de spanzitting als het kuipje gekocht, maar ik geef absoluut de voorkeur aan de comfortabele spanzitting. In feite was de mogelijkheid om de fiets met spanzitting te krijgen voor mij de doorslaggevende reden om deze Sinner te verkiezen boven vergelijkbare modellen van andere merken. De fiets is ook met veel aandacht voor detail gemaakt.

(Niet langer geregistreerd) op wo 27 sep 2006 om 00:00

De Spirit is een heerlijk comfortabele fiets. Ook na een rit van meer dan 100 kilometer, over zowel goed als zeer slecht wegdek, ben je nog helemaal fit. De fiets is wel wat zwaarder dan bijvoorbeeld de Baron, die ik voor woon-werk verkeer gebruik, maar desondanks nog snel genoeg. De fiets voelt erg solide aan en is zeer stabiel. Dus ook geschikt voor een beginnende ligfietser.

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.