Sinner Bikes - Drymer B.V. Mango Sport

De Mango Sport (heette voorheen Mango) is een compacte velomobiel welke door de aerodynamische vorm een vlotte verschijning heeft.

De wielkasten aan de voorzijde van de fiets zijn zo gemaakt dat er bredere banden gemonteerd kunnen worden.

Door een lage zithouding in combinatie met een grote spoorbreedte en onafhankelijke vering op alle wielen is het een comfortabele gemakkelijk sturende fiets.

Mede vanwege de ruime bagagecapaciteit, de optimale bescherming tegen weersinvloeden en de lichtlopende aandrijving is deze praktische velomobiel uitermate geschikt om mee te forenzen maar ook goed inzetbaar voor recreatief gebruik.

Veilig is de fiets door de geintergreerde rolbeugel, beschermende carosserie en goed zichtbaar vanwege de opvallende kleur.

De Mango wordt volledig rijklaar afgeleverd met 8 versnellingen inclusief verlichting, bel, fietscomputer, acculader, pomp, reserveband en plakspullen.

Voor andere uitvoeringen en/of optionele extra's bezoekt u het beste even de Sinner Bikes website.

Prijsindicatie: vanaf € 5990

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

MaartenH op zo 24 jan 2010 om 00:00

Ik rijd sinds 4 augustus in Mango 189. Er staan nu 6500km op de teller. Ik heb gereden bij temperaturen van +29C tot -6C en bij windkrachten tot 7Bft. Eigenlijk is de Mango onder alle omstandigheden een comfortabele, stabiele, snelle en wendbare fiets. Ik doe meestal niet aan extreem bochtenwerk, maar het is een prettig gevoel niet overdreven voorzichtig te hoeven zijn en nog reserve te hebben. Bij gladheid lach je iedereen op twee wielen natuurlijk uit. De Mango laat zich makkelijk corrigeren als hij wegglijdt in een bocht (zolang je het niet te gek maakt natuurlijk). Mijn snelste gemiddelde van deur tot deur is 38 km/uur bij een kruissnelheid van tegen de 45km/uur, temperatuur 11C en windkracht 3-4 mee, traject Nieuwegein - Alphen aan den Rijn. Normale kruissnelheden liggen bij mij tussen de 37 en 42 km/uur, normaal gemiddelde 33,5km/uur (deur tot deur, inclusief bebouwde kom, stoplichten en overige verkeerssituaties). Afgezien van een controle beurt bij Velomobiel.nl, omdat ik er een tijd na aflevering achter kwam dat het achterwiel niet goed vast zat en me daardoor afvroeg of de rest dan wel okay was, heb ik als onderhoud alleen de ketting af en toe gesmeerd. Ik gebruik hem bijna uitsluitend voor woon-werkverkeer. Daarvoor is de bagageruimte voldoende. Als je meer wilt lijkt de ruimte mij wat krap, maar ik heb het nog niet geprobeerd. Ik gebruik een Radical velomobieltas. Relatief duur en weinig inhoud, maar je hebt wel je belangrijke spullen netjes bij de hand, dus toch z'n geld waard. Ik rijd op Vredestein Perfect Moiree, achter 47mm en voor 37mm. Op 4500km mijn eerste (en enige lek, rechtsvoor). Daarna nieuwe banden gemonteerd in de hoop zonder lekken de winter door te komen. De eerste set is echter nog lang niet op, die komen er van de zomer weer op te liggen. De voorbanden slijten schuin af, dus die ga ik straks omgekeerd monteren, zodat ik het overgebleven rubber optimaal benut. Als druk hou ik aan 6Bar voor de voorbanden en 5Bar achter. Al met al dus zeer tevreden!

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.