Sinner Bikes - Drymer B.V. Trend .....

De Sinner Trend. Korte wielbasis met 20" voor- en 26" achterwiel, aluminium frame. Voorframe is uitschuifbaar en met snelklem eenvoudig op lengte te stellen. Zeer wendbaar stads-tourmodel. Dit type verdwijnt uit het Sinner programma. De allerlaatste Trend is nu in de aanbieding voor € 790,-. Voorzien van 2 x 7 speed en X-plorer velgen. Kleur: nachtblauw.

Prijsindicatie: verkocht en uit productie

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

(Niet langer geregistreerd) op do 22 jun 2000 om 00:00

Heb ik in 1999 op Terschelling gehuurd voor paar dagen.Echt heerlijke fiets. Licht(alum), red.snel, wendbaar, rustig en comfortabel(deinde wel wat op hobbelige weg maar dat komt door het soort elastomeervering(stugger blokje erin?) Ik zie ze verder bijna nooit, jammer eigenlijk. wim.meijer@hetnet.nl

(Niet langer geregistreerd) op wo 13 sep 2000 om 00:00

Ook ik heb deze fiets gehuurd op Terschelling in Formerum bij Zeelen. Zelf ben ik niet ervaren met ligfietsen en kan dus moeilijk vergelijken. Ik heb daar ook de batavus Relaxx gehuurd, met bovenstuur. Die fietst eenvoudiger voor de beginner, maar haalt het toch niet bij de Sinner. Inderdaad is de ligfiets erg gevoelig voor hobbels in de weg, dat maakt hem op Terschelling niet altijd even bruikbaar. De verhuurder wil trouwens graag van zijn ligfietsen af. De batavus Relaxx werd mij aangeboden voor f500,- inclusief verzending naar huisadres. De Sinner moest wel meer kosten, maar daarvoor wil ik toch eerst meer ervaring opdoen. Wel een tip voor iemand die zijn keuze al gemaakt heeft.

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.