Sinner Bikes - Drymer B.V. Demon 2020

De Demon is een opvallende fiets in ligfietsland.

Niet alleen vanwege het eigen frame-profiel maar ook omdat de fiets eenvoudig op lengte instelbaar is zonder dat de kettinglengte aangepast moet worden.

Vooral voor het gebruik door meerdere berijders is dat een handig voordeel.

De Demon is een geweldige ligfiets om mee te starten omdat de berijder er relatief snel mee vertrouwd is.

Ook is de Demon uitermate geschikt voor dagelijks vervoer en vakanties door het onverwoestbare frame.

De Demon 2020 heeft een 20" voorwiel en 20" achterwiel en is geschikt voor personen van 1,60 - 1,95 m.

Zithoogte : 59 cm.

Prijsindicatie: vanaf 1850 euro

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

fred101060 op ma 15 sep 2003 om 00:00

Hoi, Zaterdagochtend, Groningen Ik denk dat ik voor mijn dochter (9) één van de eerste 20/20 heb aangeschafd hij heeft een onderstuur, maar het stuur gaat rechstreeks naar de voorvork. Ze rijdt erop alsof ze al jaren op de ligfiets rijdt maar dat is dus niet het geval.Ze heeft de ligfiets ervaring opgedaan op een oke-ja.Dit weekend 2x een tochtje gemaakt van ongeveer 30 km, ging erg goed.

Heteren op di 21 mei 2013 om 14:57

Sinds twee maanden bezit ik een sinner demon 2020. Gekocht voor het comfort en dat valt helemaal niet tegen. Ik heb het model uit een latere serie (2006; kleur metallic groen)en daar zit ook een geveerde voorvork op. De snelheid is niet super; fiets is wat zwaar door complete uitvoering (met o.a. naafdynamo en stalen spatborden). Sram dualdrive (24) werkt na vervangen van derailleurwieltjes weer soepel. Fijne fiets, hoewel ik gezien mijn lengte (1.85) misschien beter de 2026 uitvoering had kunnen nemen. Maar goed: dit was een goede fiets voor een hele nette prijs. Op Marktplaats dus. Voor het geld wat ik nu kwijt ben, had ik bij een dealer niet veel kunnen kopen. Overigens: op marktplaats staan veel oudere fietsen te koop voor (te)veel geld. Veel verkopers zetten wel hoog in. Met wat geluk en gezond verstand kun je voor niet te veel geld echter wel een frisse fiets scoren.

Sinner op di 28 okt 2014 om 10:41

Ik kocht een hoop kaders van deze Sinner Demon 20/20 bij de Sinner uitverkoop. Ik zal er enkelen voor onszelf monteren en enkelen om uit te lenen daar deze fiets gemakkelijk in te stellen is op lengte. Volgens mij ook de ideale fiets om hier aan de kust op de dijk mee te rijden.

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.