Nieuws


Spezi verhuizing

Gisteren hebben we het al genoemd in het vrijdagbericht, de bekende beurs Spezialradmesse (Spezi) verhuist vanuit Germersheim naar Lauchringen/Baden-Württemberg. De beurs was altijd een behoorlijke reis maar dat wordt nu toch nog ietsjes verder. De redactie vindt deze beurs zeker een reis waard en we hebben uiteraard even gezocht naar wat meer informatie.

za 01 okt 2022 om 11:53 — 1 reactie

Vrijdagbericht

Voethobbel, snelste ronde Perth, Dronterreporter, ruitenwisser velomobielkap, Tonny, Cycle Vision, WHPSC, verhuizing Spezi, Grenslandtour, Oliebollentocht, Noord-Amerika

vr 30 sep 2022 om 13:00 — 9 reacties

Cycle Vision laatste nieuws en uitslagen.

Na een aantal jaar radiostilte hebben we ons twitterkanaal weer opgepakt om tijdens het evenement de stand van zaken te rapporteren.

Het evenement is inmiddels weer afgelopen, en de uitslagen zijn hieronder te zien, evenals het verloop van de drie/zesuursrace.

zo 25 sep 2022 om 12:09

Vrijdagbericht

Verkocht, Spezi, 24 uur, Battle Mountain (1), Battle Mountain (2), kalender, vakantietrip, wetswijziging, WK, top secret, zoekplaatje

vr 23 sep 2022 om 13:00 — 3 reacties

Rolweerstand meting

Harry Lieben en Theo Zweers doen een uitroltest met een zo licht mogelijk rijdende Milan SL en een 'standaard Milan GT'.

do 22 sep 2022 om 08:00 — 3 reacties

Think different, op vakantie met een camper ligfiets

Een jaar na de introductie van de GoLo vrachtfiets komt Flevobike met een bijzondere nieuwe ontwikkeling. Naast de mogelijkheid om de vrachtfiets te gebruiken als bestelbus, vrachtvervoer of wat dan ook zijn de makers met de fiets op vakantie geweest.

Groene initiatieven ontstaan niet door het voortborduren op fossiele brandstoffen maar door creatief een nieuwe weg in te slaan. Met deze supercoole cargobike module steel je zeker de show op iedere camping!

di 20 sep 2022 om 13:01 — 4 reacties

Battle mountain verslag slot

Alweer het laatste bericht in de serie van de wedstrijden op Battle Mountain. Er is een record gesneuveld, dat van onder 12 jaar op multitrack. Daarnaast waren de snelste tijden die van het team van Policumbent uit Italie, 129 kilometer per uur voor heren door Andra Gallo, 113 kilometer voor dames door Matilde Vitillo! Bill Thornton heeft met een Milan SL trike 97 kilometer gefietst, handcycle Diego Colombari heeft 65 kilometer.

zo 18 sep 2022 om 09:27 — 3 reacties