fietsbeurs in Taipei (Taiwan)

Gepubliceerd op

Het is bijna 24.00 uur (dinsdag 9 maart) hier in taipei (Taiwan) in nederland is het bijna 17.00 uur (7 uur vroeger) Morgen begint hier een van de grootste fiets(onderdelen)beursen van de wereld. Alle inkopers en fabrikanten uit nederland zijn hier. Maandag aanstaande een aantal foto's en een korte inmpressie van deze beurs.

zie vervolg in het uitgebreide bericht.

De eerste dag Taipei show zit er op moe maar voldaan zit ik nog even in het hotel achter de computer om een klein deel van mijn ervaringen alvast te delen. Het is 24.10 uur nu hier in Taipei. Ok een korte impressie.

De beurs bestaat uit twee hallen een wat kleinere hal, ongeveer de afmeting van 2 voetbalvelden, hier stonden voornamelijk fabrikanten met hun producten. Er was zelfs een fabrikant met ligfietsen (tw bent) en een redelijk aantal fietsen zoals de OKe-ja of bike-e. Tweetal "lettrlijke" copieen van de Giant Revive (echt tot in detail nagemaakt) waarvan er een naar een paar uur verwijdert was. Waarschijnlijk was Giant het er niet mee eens. (kan ik me goed voorstellen) Verder waren er veel fietsen met 20" (406) wielen. Veel meer dan in Nederland. En wielen met Aluminium spaken lijken ook helemaal in te komen. foto's volgen.

In de tweede hal welke inmens groot was, ik denk wel 10 voetbal velden groot, stonden voornamelijk onderdelen leveranciers/producenten. Spanninga, Marwi, Continental, Magura.... noem het maar op, het was er. Ook hier wel wat leuke dingen gezien maar niet iets nieuws waar wij als ligfietsers nou echt veel aan hebben, dus helaas geen mooie ledlampjes waar je op de fiets echt wat aan hebt (daar had ik een beetje op gehoopt).

Het is al laat en ik moet morgen weer vroeg op dus ik ga het hier bij laten. Morgenavond weer op het vliegtuig en na zo'n dertien uur vlieger weer in nederland, als het goed is. Dus misschien vrijdag nog wat foto's en anders maandag.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.