peiling belangstelling ligfiets-shirt

Gepubliceerd op do 05 feb 2004 om 00:00

Voor het paastreffen is een fraai shirt ontworpen. Willen we echter tijdig zo'n shirt kunnen aanbieden, dan moet de bestelling al dinsdagavond de deur uit. Help ons als je interesse hebt in zo'n shirt door de enquete hiernaast in te vullen. Er wordt een eerste serie gemaakt, geschat naar de verwachtte vraag. (en voor alle duidelijkheid: Uiteraard gaan bezoekers van het paastreffen voor. )

Bestellen is nu ook mogelijk: lees het uitgebreide bericht.

Het bestellen en reserveren gaat volgens de hier uitgelegde regels.

Je verzekert je van een shirt door je aan te melden als deelnemer van het paastreffen, en op het aanmeldformulier de juiste maat en aantal shirts in te vullen. Kom je niet op het paastreffen, vul dan 0 in bij de nachten.

Wegens de lange aanmaakperiode hebben we een schatting gemaakt, en die bestelling is al de deur uit. Op volgorde van aanmelding worden deze shirts gereserveerd. Deelnemers aan het paastreffen hebben hierbij voorrang.
Na het paastreffen komen de niet-bezoekers aan bod. Bij tekort worden de shirts bijbesteld, en uitgeleverd tijdens Cycle Vision danwel tegen vergoeding opgestuurd. Het kan zijn dat de prijs (iets) afwijkt van de eerste partij. Bestelling is mogelijk tot 9 april. Wens je een shirt na deze datum te bestellen, dan is het mogelijk dat er op Cycle Vision nog shirts te koop komen. Zeker is dit niet.


Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.