!!!!! BeND zoekt Liggende Hollanders !!!!!

Gepubliceerd op

Vanuit Duitsland kwam het verzoek om inschrijvingen vanuit Nederland voor het BeND-kampioenschap. Tot op heden hebben ze nog geen enkele inschrijving ontvangen......
Dus doe je mee met de BeND-competitie:
gebruik deze link om in te schrijven

De internationale ligfiets competitie met wedstrijden in België, Nederland en Duitsland wordt op 25 en 26 augustus afgesloten met wedstrijden in Köln en Pulheim.
HELAAS ZIJN STROOMLIJNEN IN KÖLN EN PULHEIM NIET TOEGESTAAN.
Lees de laatste INFO!!!!!

De wedstrijden op het circuit van Zolder waren Perfekt. Het weekeinde Cycle Vision haast onvergetelijk. Misschien daarom neemt het aantal deelnemers aan de BeND competitie toe. Al 42 deelnemers hebben de wedstrijden in Zolder en Cycle Vision bezocht en krijgen een herinnering.

Iedereen die aan de 6 uur race tijdens Cycle Vision heeft deelgenomen is beloond met dubbele punten. De tussenstand in de competitie staat elders op de plaza. Er is nog geen rekening gehouden met het aftrekken van het slechtste resultaat!

25-26 augustus Köln (Duitsland). Zaterdag rijden we op de houten wieler piste, de"Albert Richter" radrennbahn in Köln-Müngersdorf. De tijdrit over 1000 meter (ivm het grote aantal deelnemers dat verwacht wordt en de benodigde tijd is de afstand gereduceerd) en het criterium over 1 uur tellen mee voor de BeND competitie. Tussen de tijdrit en het criterium vinden er wedstrijden voor kinderen plaats!!! Laat onze toekomstige kampioenen niet thuis!

Zondag ochtend kan er op de baan worden getraind, volle stroomlijnen worden dan, uitsluitend tijdens de training toegelaten.
Om 14.00 uur start het criterium op de weg over 42,7 kilometer (7 ronden van 6,1 km) in Pulheim vlak bij Köln. Deze wedstrijd telt mee voor de Bend competitie. Het is de bedoeling dat alle deelnemers gezamelijk van Köln naar Pulheim en terug fietsen. De prijsuitreiking vindt omstreeks 16.00 uur plaats op de wielerbaan.

Buiten de fel begeerde BeND bekers zijn er door sponsors geld prijzen en prijzen in nature ter beschikking gesteld.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk! Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 60. Vooraf inschrijven kan tot 10 augustus op rennen@speedbikebgl.de. Vergeet niet te vermelden of je wilt overnachten. Het inschrijfgeld voor alle wedstrijden is DM 30.- en kan terplaatse worden voldaan.
Er is gelegenheid om op de baan te kamperen/onder de overkapping te overnachten. Helaas is met maken van een kampvuur dan niet toegestaan. Tijdens de wedsdtrijden op zaterdag EN ZONDAG zijn volle stroomlijnen niet toegestaan, in verband met het grote aantal deelnemers dat wordt verwacht.
Meer info op www.speedbikebgl.de, waar ook hun uitgebreide artikel en een route beschrijving is te vinden.


Dit jaar mag er 1 wedstrijd van de in totaal 9 mee tellende wedstrijden worden afgetrokken voor het eind klassement. Rijd je een keer een lek, dan blijf je kans houden op een hoge plaats in het klassement. Er tellen dus 8 wedstrijden mee voor het eind klassement.
Meer informatie, de punten telling en het reglement staan elders op de plaza vermeld.
Voor strik vragen en info kun je terecht bij marlein-richard.blom@hetnet.nl

2 mei 2001

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.