Breaking news op 40 Jarig jubileum NVHPV

Gepubliceerd op

De organisatoren van Battle mountain (World human powered speed challenge) zijn gestopt. Het lijkt erop dat Hans van Vugt van Elan en een team nederlanders samen met een aantal amerikaanse vrijwilligers het evenement van 2025 gaan organiseren. Mogelijk komt er meer informatie naar buiten komend weekend op het jubileumfeest.

Op het Jubileumfeest zijn uiteraard wat snelle nederlanders aanwezig. Mogelijk komt er dan al meer informatie maar zoals wij vanuit Ligfiets.net al jaren doen zullen we zeker de nieuwtjes bij houden. Er is alvast op Facebook een evenement aangemaakt met datum voor 2025. 

Ondanks dat de WHPSC organisatie grotendeels werd gedaan onder de vlag van de inmiddels grotendeels amerikaanse IHPVA organisatie werd gedaan is het evenement zelf toch een zeer internationale bijeenkomst met teams vanuit Europa, Amerika en zoals wij vernamen mogelijk zelfs Australië. Het ziet ernaar uit dat nu ook de organisatie zelf wat internationaler wordt qua samenstelling. Een nieuw team geeft mogelijk weer wat nieuw elan aan het evenement dat overigens 18 jaar lang zeer goed is georganiseerd en beheerd door het echtpaar Al en Alan Krause.

Zodra we meer kunnen publiceren zullen we dat natuurlijk gaan doen, vooralsnog wachten we het nieuws komend weekend even af..

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.