Race in the Park

Gepubliceerd op

Uitslagen, foto’s en video's van Race in the Park bij Ter Apel (bij Rütenbrock) met ongeveer 50 deelnemers inclusief jeugd en kinderen.

Uitslag snelle ronde





De 45 minuten open liggers, de baan is vol deelnemers


Voor de start 45 minuten voor velomobielen



Uitslag 45 minuten voor velomobielen



Uitslag 20 minuten met chicane voor open liggers



Uitslag 20 minuten met chicane voor velomobielen


Foto's en video's

Na de race is het gezellig op de 'camping Bentlage' in Rütenbrock met een barbecue (ook vegetarisch).
De regen was de hele dag om de baan in Ter Apel heengetrokken, maar laat op de avond kregen de campinggasten de volle laag.

Het was weer een fantastisch georganiseerd evenement door de familie Bentlage!

Reacties

twilwel op zo 04 aug 2024 om 14:27

De 20 minuten chicane race met velomobielen https://vimeo.com/994733779

twilwel op zo 04 aug 2024 om 15:57

De 20 minuten chicane rit, nu met achteruitblik https://vimeo.com/994755446

Bentlage op ma 05 aug 2024 om 21:22

Bedankt an alle die gekomen zijn. Ik hoop jullie hebben er net zoeveel van genoten als ik. 

Wij hebben er in total 52 deelnemers gehad.  46 zijn in snelle ronde, 45 min en 20 min gereden en 10 tijdens de kinder- en jeugdrace 

(4 jongeren zijn ook met de "grote" megeraced)

NoStress op vr 09 aug 2024 om 12:57

Het was weer zo'n super event in gewoon zijn.
Mooie (iets uitebreide) tocht er heen. Perfect mooi weer. Gezellig weerzien en samenzijn vrijdagavond. Inmiddels traditionele pizza halen voor bijna voorniks met een heerlijk groot witbier erbij.
Zaterdag ontspannen de hele dag racen en race kijken op een overzichtelijke baan waar hoofdzakelijk alleen je rechtervoorband slijt. Nou ja, bij de echt vlotte jongs brak ook achter wel eens uit. 
Dan de BBQ die voor ons werd klaargemaakt. Dank daarvoor dat de bbq meesters voor ons de schadelijke dampen wilde inademen ;-)
Bijzondere vermelding verdienen de, volgens de makers,  'eenvoudige' salades. Meesterlijj lekker. Opgeschept tot ik knapte. Met de slaap erna had ik geen enkele moeite. Maar eerst een stevige hoosbui waarbij het onsomringend fruit uit de bomen knallend neerdaalde op fietsen en tentdoek.
Dan na het uitstekend duits verzorgde ontbijt daalt het besef in dat het weer voorbij is. Een lange fietsreis huiswaards volge. Tot mijn eigen verbazing volbracht ik dat in een keer. Vorig jaar deed ik Rutenbrik nog met ondersteuning zonder deelname aan de race. Nu trapte ik 400 km weg in 4 dagen. En nog eidelujk weer eens geraced...nouja, ik werd laatste. Maar dat was geheel de planning. Ik was erbij en deed mee. Zo trots dat ik er nog een week op kan teren.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.