Battle mountain verslag 3

Gepubliceerd op

In het uitgebreide bericht deel drie, de kwalificatie en de berichten over de wedstrijden. Weer behoorlijk wat leesvoer.

Om 5:15 gaat het alarm. Het leven als vrijwilliger is best wel leuk ;-) Vandaag staan er weer twee sessies op het schema. Op doordeweekse dagen mogen we de weg pas afsluiten als de schoolbus voorbij is gekomen.

In de ochtend hebben we nog 1 kwalificatie sessie en dan 3 sessies van de lange 5 mijl start. Dat betekent dat we tussendoor alles moeten verplaatsen van 2.5 mijl naar 5 en dat is best altijd even stress, omdat je je graag aan de schema’s wilt houden, zodat atleten zich goed kunnen voorbereiden. De Franse rijder heeft 2 uur nodig om zich voor te bereiden!

Dat werd een iets andere dag dan gepland. Ik kon zelf helaas niet aanwezig zijn bij de ochtend sessies in verband met iets naars als werk. Hans van Vugt kon gelukkig mijn rol bij start overnemen en alles verliep voorspoedig. De wind was helaas te krachtig in de ochtend, maar er werden mooie snelheden gereden, met als uitschieter de Franse rijder François Pervis. In zijn eerste run op de 5 mijl baan reed hij al harder dan 84 mijl per uur!

Voor de avond zag het weer er niet goed uit. Om kwart over vijf samen met Marieke en Joyce Lem vertrokken om de baan te bekijken, maar het was helaas drijfnat. We moesten daarom helaas de sessie annuleren. Voor dinsdagochtend ziet het weer er helaas ook slecht uit.

Van de afgelopen zondag is ook dit verslag verschenen. Van maandag is ook een stukje beschikbaar van de ochtend, in de middag zijn de wedstrijden afgelast. Ook de blog van MrLarrington levert een stukje. Daarin is een "bekende nederlander" te zien. De slechte weersomstandigheden leveren wel prachtige wolkenfoto's op:
Reacties

twilwel op di 13 sep 2022 om 19:11

Leg's Larry (sorry, mr. Larrington) voert nog steeds zijn blog! Zijn humor is voor Nederlanders niet altijd te volgen, maar evengoed vermakelijke lectuur. :-) Maar die bekende Nederlander, was dat zijn geest of was hij daar in den vleze?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.