To Cycle Vision or not to Cycle Vision

Gepubliceerd op

Tot op dit moment is er geen editie van Cycle Vision (in Amsterdam/Sloten) of A Race in the Park (in Meppen, Duitsland) gepland. Eigenlijk is die laatste aan de beurt, maar door persoonlijke omstandigheden en een nieuwe baaneigenaar zijn de ogen wat Meppen betreft gericht op 2023. Tijd voor actie?

Als we niets doen moet de internationaal georienteerde racer genoegen nemen met het Wereldkampioenschap in Frankrijk op 15-17 juli, de eendaagse wedstrijd in Aldenhoven op 10 september en bijvoorbeeld de tweedaagse race in Gravesend bij Londen op 17-18 September.
Tenzij... we toch nog een Cycle Vision organiseren. Omdat het al april is zou dat na de zomer, ergens in september moeten gebeuren. Als Cycle Vision comite hebben we besloten dit door te zetten als blijkt dat er voldoende belangstelling is, en daarom hebben we een inschrijving geopend waarin je kunt aangeven op welke datum je zou willen deelnemen. Als we binnen nu en twee weken voldoende interesse hebben, dan gaan we verdere stappen zetten om het evenement van de grond te krijgen. Dus laat van je horen en schrijf je in, het verplicht je tot niets.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.