Opening pand Alligt op 6 en 7 mei

Gepubliceerd op

Bij deze wil ik je/jullie van harte uitgenodigden op mijn feestje van Alligt op 6 en 7 mei ter viering van mijn verhuizing naar Lemelerveld.

Feestelijke openingsdagen

Op vrijdag 6 mei van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 7 mei van 11.00 tot 18.00 uur hebben we open dag met een hapje en een drankje. Op zaterdag is er echte verse Limburgse vlaai.

Het is al bijna vaste traditie dat Kitty, mijn vrouw, met haar vilten wandobjecten (en misschien wat keramiek) en als "Wereldverzachter" probeert mijn wereld te verzachten. Helaas is mijn ruimte normaal gesproken zo stoffig en onveilig voor haar mooie maar kwetsbare werk dat ze alleen tijdens deze dagen de wanden komen verzachten in de vorm van een tijdelijke expositie.

Alligt is verhuisd

Met trots kan ik u mededelen dat Alligt sinds kort verhuisd is naar een mooie nieuwe locatie met ruim 1000 m2 oppervlakte in één van de voormalige panden van firma Sealeco.

Dit nieuwe pand biedt mij de mogelijkheid om verder te groeien met mijn kunststof vrachtfietswielen. Het aantal wielen is de afgelopen 5 jaar jaarlijks verdubbeld en maakten in 2021 ruim de helft van mijn omzet uit. Ik verwacht dat de wielen met dubbele cijfers (in procenten) blijven groeien de komende vijf tot tien jaar. Vijf tot tien maal zoveel wielen moet nog makkelijk kunnen in mijn nieuwe locatie. Ik heb momenteel zoveel ruimte dat de komende paar jaar een gelijk gestemde ziel 400 m2 hal kan huren van Alligt.

Ondanks dat de markt van cargobikes en velocars jong en dynamisch is, zie ik in mijn producten/verkoop een stabiele sterke groei van het totaal aantal klanten en wielen. Individuele klanten (startups o.a.) staan vaak voor grote uitdagingen en halen hun doelen niet binnen de tijd die ze zich zelf stelden. Hun plannen zijn altijd een afspiegeling van hun grote enthousiasme. Gelukkig overleven er genoeg kikkers in mijn volle, levendige kruiwagen van enthousiaste start-ups.

Alligt is van Dronten naar Lemelerveld verhuisd. Hierdoor zit ik nu op een betere fietsafstand van onze nieuwe huis in het mooie Twello. Ik fiets nu een paar maal per week naar mijn werk en ben wel te spreken over de route en het uur dat me het enkele reis kost.

De afgelopen 3 maanden heb ik samen met mijn broer Jan-Rein, het een en ander verbouwd zodat het pand optimaal geschikt is gemaakt en ingericht voor mijn bedrijf. U bent overigens ook altijd op een ander moment welkom als je toevallig in de buurt bent.
Golo vrachtfiets
Om het beste te laten zien waar we bij Alligt met onze wielen aan meewerken komt Flevobike op de open dagen hun nieuwe vrachtfiets bij ons showen. Dan kunt je ervaren hoe goed de wegligging en het gebruiksgemak is bij een moderne cargobike. https://golo.bike

Toertocht Mooi Twente

De ligfietsclub Mooi Twente heeft op 7 mei een extra toertocht voor ligfietsers gepland met een pauze bij Alligt. Ze vertrekken vanuit hartje Lochem (Semmelink, koffie en thee, Markt 29) om omstreeks 10 uur en iedere ligfietser is welkom voor deelname aan deze tocht (graag even aanmelden via deze link) Een ideale gelegenheid om iets leuks gezonds met iets interessants te combineren! Wees welkom!
Het adres is:
Alligt
Handelsweg 20
8152 BN Lemelerveld
www.alligt.nl
www.cargobike-wheels.com
tel. nummer: +31572785241
E-mail: leovisscherkorver@gmail.com
De activiteiten van Alligt zijn:
  • Het produceren van 406 mm (20 inch) kunststof wielen.
  • Het ontwikkelen van nieuwe onderdelen waaronder een 507 mm (24 inch) kunststof wiel.
  • Het maken van onderdelen voor velomobielen en ligfietsen, zoals kunststof kettingrollen, trapas-houders, een zitje, een accukoffer en aluminium tandwielen en diverse klantgebonden onderdelen.
  • Het onderhouden van velomobielen. De Alleweder A4 en A6/7, de Sunrider en een paar andere fietsen.
  • Het dromen van het (mede) ontwerpen en (mede) maken van een 4 wielige 45 km/h velocar met makkelijke instap en goed bereikbare bagage ruimte.
Met vriendelijke groet en naar we hopen tot 6 of 7 mei.

Leo Visscher

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.