Lancering ligfiets.net webshop

Gepubliceerd op

Zoals iedereen weet is Ligfiets.net voor iedereen gratis. Alleen voor commerciele advertenties wordt aan bedrijven een symbolisch bedrag gevraagd. Uiteraard stellen we het op prijs als onze lezers de vereniging die de kosten draagt steunt door lidmaatschap (vul die hier in als je nog niet lid bent)!

Doordat we weinig inkomsten hebben en toch uiteraard kosten lanceren per deze vrijdag de nieuwe webshop om onze uitgaven te dekken!

Voor de leden van de Nederlandse Ligfietsvereniging hebben we natuurlijk kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Zo krijg je naast het prachtige blad dus nog meer voordeel als lid!

Webshop aankondiging

Al langer hebben we plannen voor onze eigen webshop en is een beetje extra budget voor onze activieteiten altijd beter. Tijdens corona en in de afgelopen periode is gebleken dat webshops een gat in de markt zijn en de ligfietsers over heel europa bedienen van de meest belangrijke zaken. Dat heeft ook bij ons iets los gemaakt en vandaag kunnen we jullie goed nieuws geven! In het diepste geheim is de afgelopen maanden samen gewerkt aan een aantal bijzondere items die aangeboden zullen gaan worden in de nagelnieuwe ligfiets.net shop.


Ventisit ventilatie pak


De bekende fabrikant van de best ventilerende matjes Ventisit bestaat 15 jaar en heeft zijn medewerking geleverd aan een bijzonder project waarvoor ze december al een prototype (fb) lieten zien. In samenwerking met een exclusief dealerschap met ligfiets.net hebben we iets laten ontwikkelen waarin de beste van twee werelden wordt samen gevoegd. Een heerlijk ventilerend pakje, de heilige graal van gewichtsbesparing en het ultieme comfort! Een bekende velomobiel bouwer heeft de eerste prototypes getest en vertelt enthousiast: "het comfort van de draagmat is werkelijk onovertroffen. Bij de eerste testen haalden wij op de woon werk route die we doen al 3 seconden van de rittijd af. Wij voorzien dat dit nog wel even scherper kan! "

Ventisit reageert opgetogen, Ja inderdaad blij verrast met de resultaten. Al 15 jaar zijn wij toonaangevend en vooral met de ligfietswereld doen we veel. Zoals de samenwerking met het project van de bijzondere ligfiets sneeuwmobiel, maar goed te lezen dat deze nieuwe ontwikkeling die we kunnen doen samen met ligfiets.net tot zulke enorme resultaten leidt".


Gocycle Beater


Verder vertelt de ligfiets.net redactie : "Ja het is goed dat het nu verteld kan worden. We hebben ook nog in ontwikkeling een "gocycle beater" een veel snellere band dan die nu nog geleverd wordt door velomobielonderdelen.nl. Ook dit wordt uiteraard in het diepste geheim ontwikkeld.". Natuurlijk wordt deze exclusief verkrijgbaar bij onze shop!

Ventieldopjes voor meer snelheid

Ook hier weer gaan we niet over 1 nacht ijs. Er is uitgebreid getest voor dit onderdeel.
Want iedereen zag al tijdens het NK tegenwindfietsen al het "aerodynamische ventieldopje". Dat zou voor een ligfiets ook zin hebben en uiteraad komt ook dat ventieldopje in een speciale Nederlandse ligfietsvereniging uitvoering voor ligfietsers beschikbaar (in hollands ventiel en frans ventiel). Sinds de versie 1.0 is er nu een 2.0: "In het eerste ontwerp zit een denkfout. Als deze ronddraait op het ventiel zal op een moment de ventielhelm verkeer om zitten. Het automatisch draaien van de 'helm' levert op enig moment de zijkant op en geeft maximale obstructie van de wervelende wind. Dan, was de overweging, om de bolle kant aan beide zijden te hebben. In theorie levert dat winst op. Zitten we nog met die paal van het ventiel. Er zijn al aerodynamische spaken, en dan zo'n hoge (ventiel-)paal. Op dit moment testen we het dopje dat helemaal doorloopt naar de velg. We verwachten er veel van."
Aldus de ontwerpers van het ultiem ventieldopje.


Regenpak

We hebben naast allerlei snelheidsverhogende zaken ook de mogelijkheid wat praktische dingen toe te voegen. Zo wordt bijvoorbeeld het ligfiets regenpak in productie genomen! Een studie loopt nog om ook het helmdekje in grote oplage te gaan produceren. Bezoek dus vanaf morgen regelmatig de webshop, er zullen regelmatig interessante dingen worden toegevoegd en aantrekkelijke aanbiedingen van toepassing zijn!
Kaartspel/kwartet


N.B. We zouden het bijna vergeten!... Uiteraard brengen we in de webshop ook het populaire ligfiets kaart en kwartetspel! Weer opnieuw in de verkoop.

Reacties

Bert3906 op do 31 mrt 2022 om 10:49

Zou 1 april iets te maken hebben met het lanceren van de webshop? ;-)

martinR op do 31 mrt 2022 om 18:14

Komen er ook ligfietsshirts in de webshop?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.