Surprise tips

Gepubliceerd op

Begint de sinterklaas stress al en moet je wat verzinnen als surprise of cadeau? In dit bericht verzamelen we tips.

En natuurlijk, als je zelf iets wilt delen doe dat dan als reactie!

Word lid van de NVHPV nederlandse ligfietsvereniging

Wil je het hele jaar lezenswaardige stof? Word dan lid van de NVHPV, steun hiermee het initiatief ligfiets.net en lees periodiek het prachtige blad Ligfiets&. Vul het formulier in en laat je verrassen! Nog leuker, doe het aan een ander cadeau.

Cadeau's

In dit vrijdagbericht tipten we een mooie kalender: "De nieuwe velomobielkalender, de derde versie alweer, lijkt er al weer aan te komen. Op het Duitse VelomobilForum staan de foto's al.
Het is weer een prachtige kalender van Fritz, alle foto's naar jaargetijde ingedeeld. Ook fraai is dat er een foto van de Alleweder tussen staat."
.

Op de site van Vogelvrije fietser staat in een bericht van 2014 nog een hele lijst tips. En een jaar later nog een lijstje hier op de pagina. Fietsgerelateerd uiteraard! Spannend of alles nog te leveren is, het bericht is namelijk al van een tijdje geleden.
Op Cyclinglifestyle vonden we nog meer dingen, keuze genoeg in ieder geval.

Surprise tips

Oké, genoeg cadeautips zoals hiervoor maar wat als je nog iets leuks moet knutselen? Wanhoop niet en lees hieronder verder!

Mango in 3D

Wil je een 3D-model hebben van de Mango om deze te printen, dan kan je deze op Thingiverse.com vinden.

Anwb paddestoel

Nog een tip is de ANWB Paddestoel, een fietsicoon bij uitstek. Er staat een bouwplaat van op internet (tip, je kunt bij de bouwplaat de plaatsnamen aanpassen als je wilt!).

Het grote velomobielenboek

Je kent ze wel, de mensen die het "geloof in de ligfiets" promoten. In 2016 tipten we het grote velomobielenboek waarin het ongeloof van de niet liggers in een bijna religieus werk teniet wordt gedaan.

Kwartetspel

In tijden van corona nog actueler dan ooit! Ouderwetse spellen, maak bijvoorbeeld dit velomobielenkwartetspel.

Memory

Memory oftewel in het duits "paarefinden" staat op deze pagina samen met nog wat andere kwartetspellen..

Knutselen

Wie weet in de corona tijd weer eens kerstkaarten versturen? Deze afbeelding misschien?

Meer, meer

Wil je nog meer tips? We hebben hier nog een berichtje waarmee je nog meer ideetjes voor sinterklaas en kerst kunt vinden.

Reacties

mvdillen op zo 01 nov 2020 om 19:01

Ik mis het boek "Fietsgek" waarin ons aller RoodPetje allerlei fietsen (ook ligfietsen en velo's) in het alledaagse leven en fietsgeluk laat zien.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.