Maia gaat Circe tandems verkopen

Gepubliceerd op

Ligfietsdealer Maia breidt het assortiment uit met Circe tandems. De tandems sluiten aan bij het huidige aanbod van fietsen en worden geintroduceerd met een mooie aanbieding. De fietsen zijn in te zetten als cargobike of vrachtfiets maar zijn ook een alternatief voor de Hase Pino. Er is ook een deelbare tandem.

Maia is dealer van Circe Cycles

Maia Bikes & Trikes in Dordrecht is dealer geworden van Circe Cycles. Gert Lunenborg van Maia is op zoek gegaan naar verbreding van het al bijzondere aanbod en denkt daarbij in de tandems van Circe een mooi product in huis te hebben dat aansluit bij het huidige aanbod.
Naast het samen fietsen met twee of zelfs drie personen zijn de tandems van Circe ook eenvoudig in te zetten als Cargo bike. Een echte multifunctionele familie- en gezinstandem
dus. Maia heeft de Helios en de Morpheus in de winkel staan. Deze zijn beschikbaar voor een proefrit.
De Morpheus van Circe is een mooi, robuust en zeer betaalbaar alternatief voor de Hase Pino terwijl de Helios een tandem of triplet is waarmee in diverse samenstellingen (volwassenen, volwassen met 1 of 2 kinderen) te fietsen is. Beiden zijn ook als Cargobike in te zetten.
De tandems van Circe zijn in een deelbare variant te krijgen waarmee ze eenvoudig op (vlieg)reis meegenomen kunnen worden in een hardshell koffer of in twee tassen.

De Morpheus is verkrijgbaar vanaf EUR 3200,-- De Helios is er al vanaf EUR 2200,--

Tot het einde van jaar ontvangt u bij aanschaf van een deelbare Helios of Morpheus de koffer of draagtassen gratis.
Meer informatie over de fietsen kunt u vinden op circecycles.com. Maia is te vinden op maialigfiets.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.