Ernstig ongeval in Duitsland

Gepubliceerd op

Helaas is ons weer een ligfietser ontvallen bij een ongeluk.

Door een tragisch ongeval bij Rätzlingen, is de 55-jarige Andreas om het leven gekomen na een inhaalactie van een automobilist.
Deze automobilist haalde twee auto's in, die achter de Quest XS reden. Bij het 'invoegen', is de velomobiel vol geraakt.

Wij wensen de familie, vrienden en bekenden sterkte.
Unser Beileid an seinen Angehörigen, Freunden und Bekannten.

Reacties

CV op wo 20 mrt 2019 om 18:03

Vreselijk. Mijn medeleven voor de nabestaanden.

Het artikel is wel tenenkrommend. Natuurlijk is zo'n ongeval te voorkomen. De automobilist had gewoon moeten kijken. Dit klinkt meer als "laat ik die auto voor me die wat langzamer reed eens afsnijden".

Belle op wo 20 mrt 2019 om 21:27

Automobilist dacht: ik kan die twee langzaam rijdende auto’s nog inhalen voordat die tegenligger er is. Niet kunnen zien waarom die twee auto’s zo langzaam reden. Zeer reëel risico in Duitsland als je fietst op Bundesstraßen/80 km wegen.

G op wo 20 mrt 2019 om 22:56

100kmh zelfs. Het is niet een heel raar ongeval. Maar wel vreselijk. Condoleances aan de nabestaanden.

Kroderstroever op do 21 mrt 2019 om 15:59

Een van de redenen waarom ik altijd autoluwe en natuurroutes rijd. Fietsen en autos op dezelde weg altijd een slechte combo.
Gecondoleerd met het verlies.

roelofdevries op do 21 mrt 2019 om 21:25

De rillingen lopen me over de rug bij het lezen van dit artikel. Verschrikkelijk. Mijn condoleances aan de nabestaanden.

Toch morgen weer gewoon in de velomobiel naar het werk. Daarbij fiets ik grotendeels over fietspaden en autoluwe wegen maar toch......

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.