Transportservice voor onderhoud

Gepubliceerd op

We zagen op facebook en via andere berichten dat ligfietsbedrijf Maia Mobiliteit een transportservice is gestart door heel Nederland en Vlaanderen.

Het bedrijf schrijft: "Maia Mobiliteit biedt transportservice door heel Nederland en Vlaanderen

Als gevolg van een toenemende grootte van het werkgebied en de trend dat de klanten van Maia Mobiliteit niet altijd meer in het bezit zijn van een auto of niet de tijd hebben om voor onderhoud en reparatie naar Dordrecht te rijden heeft het bedrijf besloten om een transportservice aan te bieden aan haar klanten.
“Ons verzorgingsgebied strekt zich uit van het zuidwestelijke en oostelijke deel van de Randstad tot ver in Vlaanderen” zegt Gert Lunenborg, eigenaar van Maia Mobiliteit. “In toenemende mate vragen klanten om ontzorgd te worden en het transport bij aankoop, onderhoud en reparatie voor hen te regelen. Naast het gebrek aan tijd speelt ook een rol dat sommige fietsen zoals niet-vouwbare trikes en tandems en duo-fietsen soms lastig met een personenauto zijn te vervoeren."

Reacties

m66roepers op ma 18 mrt 2019 om 09:26

Heel Nederland? Nee, slechts een deel van het land.

Maia-Dordrecht op di 19 mrt 2019 om 10:39

Toch wel in geheel Nederland en Vlaanderen :-) Je kunt bellen/mailen/appen voor een prijsopgave buiten de aangegeven gebieden.

ArnoldStokkelHoorn op di 26 mrt 2019 om 18:35

Goed bezig. Hopelijk volgen er meer schapen.....

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.