Primeur! Introductie Azub Max28

Gepubliceerd op

Op de site van Abeona.nl is te lezen dat er tijdens de nederlandse Fiets- en wandelbeurs een bijzondere introductie zal plaatsvinden. Op de beurs wordt namelijk de Azub Max28 als nieuwe forensfiets geïntroduceerd.

AZUB Max28 Nieuwe forensfiets!

Op de aanstaande Fiets & Wandelbeurs ( 1 t/m 3 maart, Jaarbeurs Utrecht) presenteert AZUB niet alleen de ‘Trike of the year’ TiFly-X, maar ook de splinternieuwe Max28 tweewieler.
De maatschappelijke roep om meer bewegen en minder CO2 wordt tegenwoordig vooral beantwoord door elektrische auto’s, e-bikes en speed pedelecs. Prima om mee naar je werk of op vakantie te gaan, maar in al dat marketinggeweld wordt de ligfiets meer en meer ondergesneeuwd. Snelheid en comfort van de ligfiets hoeft weinig uitleg. De eenvoud waarmee dat wordt bereikt (geen kwetsbare elektrische componenten) ook niet.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan ‘eigen kracht’ en ‘echt groen’ is deze nieuwkomer een fantastisch alternatief. De Max28 laat zien dat nog volop wordt geïnnoveerd aan de ligfiets, als aanvulling op het reeds grote assortiment.
De tentoongestelde Max28 is geconfigureerd als snelle forensfiets met tubeless banden om ook de rolweerstand tot het uiterste minimum te beperken.
Honza Galla en Jonas zijn namens Azub op de beurs en kunnen je uitgebreid informeren over deze Max28, de mogelijkheden en de andere modellen.
We zien je graag!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.