Belangrijk nieuws, RSS feed link verandering

Gepubliceerd op

Sommige mensen gebruiken de RSS functie van ligfiets.net, nadat de site is overgezet van HTTP naar HTTPS doet de oude koppeling naar de RSS feed het niet meer en je krijgt dan niet meer automatisch al ons nieuws binnen. Kijk even de koppeling na en zet de s achter HTTP.

Reacties

wilfredktlr op do 29 nov 2018 om 12:02

Ik neem aan dat alle URL's (inclusief die van RSS) van HTTP naar HTTPS gewoon doorgestuurd worden? Anders moeten bestaande bezoekers ook HTTPS in hun adresbalk typen om de site bezoeken, dat doet niemand. Iedereen typt gewoon 'ligfiets.net' in en verwacht dat het werkt. Ik snap dit bericht niet. Dit is niet iets waar een bezoeker zich druk over moet maken. Het hoort gewoon te werken. Maar misschien mis ik iets. Ben benieuwd naar de technische uitleg waarom deze oplossing vereist is.

PS. Ik zal het in de gaten houden, maar mijns inziens horen beide URL's gewoon te werken en zal HTTP naar HTTPS doorgestuurd worden. Een goede RSS-client zal hier ook gehoor aangeven.

jack op do 29 nov 2018 om 19:00

Hoi Wilfred, we kregen van een aantal bezoekers de melding dat ze de automatische notificaties van berichten misten. Dat waren alle gebruikers van rss. Als de gebruikers op aanraden van ons de instelling aanpasten werkte hun feeds weer.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.