Herfsttreffen, warm weer op komst?

Gepubliceerd op

Roef heeft de kletsroute voorgereden, en daar kun je alvast een voorproefje van bekijken. Het is prachtig herfstweer, nog maar een week tot we de paddestoelen uit de grond gaan kijken tijdens het 19e herfsttreffen. Volgens buienradar wordt het zaterdag "lokaal misschien zelfs de zomerse 25 graden". Vergeet dus zonnebrand en bikini niet.

Maar Beers, was dat niet met die boerderij met die rieten kap waar we vorig jaar ook al neergestreken waren, met die lezing over fietsinfrastructuur, en die slaapzalen met opgestapelde matrassen en douchemuntjes waar je kleingeld voor nodig had?
Precies, die Beers bedoelen we. In een eerder bericht noemden we het al 'wegens succes geprolongeerd'. We maken weer lekkere herfstsoep, koken een tweegangen maaltijd en verkennen de mooiste routes waarbij de kinderen zeker niet vergeten worden. Daarbij hebben we een aanvraag ingediend voor lekker zonnig weer. Lees meer hierover in het uitgebreide agendabericht, en meld je meteen aan!

P.s. wij zorgen dit keer voor de douchemuntjes.

Reacties

RGerritsen op zo 30 sep 2018 om 20:17

Ook de route voor de snellere liggers is klaar. Ook dit jaar liggen er weer wat heuveltjes in de 85 km route, waaronder de beroemde Zevenheuvelenweg. Voor wie ze liever links laat liggen, dat kan ook. Kun je in de tussentijd vliegtuigjes kijken op het zweefvliegveld van Malden.

Lorhijn op zo 30 sep 2018 om 21:55

Voor alle duidelijkheid de kletsroute is 33 km korter dan de afstand die ik heb gereden vanaf mijn huis. Maar het is een mooie weergave van wat gaat komen tijdens de route.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.