Nieuw merk Pelso op de markt

Gepubliceerd op

Via de facebook pagina van Radical design vonden we een mooie nieuwe ontwikkeling. Er is een nieuw merk ligfiets op de markt beschikbaar gekomen, de Pelso. Hun eerste type de Brevet wordt voorgesteld op een mooie homepage.

Er is een mooie homepage pelso.bike van dit Hongaarse merk, ze zoeken actief naar dealers zo te lezen. Ook wordt de fiets op een mooie wijze voorgesteld inclusief een video. Het aantrekkelijke aan de fiets lijkt te zijn dat de fiets al vanaf ontwerp bestemd is geweest om brevetten mee te rijden. Ook leuk is dat er uiteraard een Nederlands "tintje" aan zit met de Radical tas die er bij besteld kan worden. De site en het bekijken van de fiets is zeker de moeite en een beetje van je tijd waard!

Reacties

RaptoBike op do 05 jul 2018 om 12:47

Deze bouwer maakt ook de Schlitter Encore fietsen volgens mij. Zijn dus niet helemaal onbekend met maken van ligfietsen.

nvanderwal op vr 06 jul 2018 om 13:04

De zitting zit te dicht bij het stuur om er een ossekopstuur op te kunnen zetten. Hierdoor heb je om het stuur vast te houden een belastende draaiing in je polsen. Het voordeel van ligfietsen is dat je in een natuurlijke, dus volledig ontspannen, houding fietst. De spanning op je polsen gaat irriteren wat ten koste gaat van het fietsplezier.

Bietrume op vr 06 jul 2018 om 14:45

De eerste exemplaren van de Pelso Brevet werden al een paar maanden geleden naar Franse klanten geleverd. Zie http://velorizontal.bbfr.net/t23188p25-vc-pelso-brevet#561010 en http://velorizontal.bbfr.net/t23188p75-vc-pelso-brevet#566030

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.