Minder dan 50 dagen, meer dan 50 fietsen?

Gepubliceerd op

De ligfietsvereniging wil graag de ligfiets laten zien als vervoermiddel. Als comfortabel vervoeralternatief voor de korte en middellange afstand.
Alle soorten, en alle maten, willen we laten zien.

Meestal is het promoten van de ligfiets erg lastig, met die “gevaarlijke” fietsen. (Het vrijwilligerstekort helpt niet)

Dus we zijn erg blij dat er nu een evenement is waar vervoersalternatieven groots en uitgebreid geshowed worden. Met een professionele aanpak van de promotie. De Elfwegentocht is echt goed bezig!

Nu nog de ligfiets daarbij krijgen. Tot nu toe hebben zich 2 fietsen aangemeld. Dus we hebben nu een hurri en een velo. Maar er zijn veel meer ligfietsen.

Ik hoop dat er meer types zich nog aanmelden en meerijden. Dan wordt het niet alleen gezellig, maar ook een stuk betere reclame. Laten we de ligfiets laten zien!

Reacties

ssj3gohan op ma 14 mei 2018 om 10:16

Ik begrijp dat het deels promo voor Friesland is, maar had dit niet op een wat... centralere locatie gekund? Ik zou met plezier m'n ligfiets in m'n elektrische auto gooien en erheen gaan, maar het is meer dan 200km enkele reis vanuit Rotterdam. Niet echt een milieuvriendelijke gedachte om 400-450km op een dag te moeten rijden voor een recordpoging om te laten zien hoe milieuvriendelijk we zijn...

Freddy op ma 14 mei 2018 om 11:58

Ik had mij al ingeschreven hier:
http://www.ligfiets.net/event/3878/elfwegentocht-parade.html

En nu ook hier:
http://elfwegentocht.nl

En hier:
http://www.ligfiets.net/event/3933/elfwegentocht-parade.html

Gaan we misschien voor een andere recordpoging? ;)

Kjeld op ma 14 mei 2018 om 20:51

Ik zou ook erg graag mee doen. Maar om daar ook 380 a 400km voor te fietsen is wel erg veel. Anders met een gewone auto en aanhanger of een busje.

Ik zou er anders een week voor uittrekken om met de velomobiel rustig aan te doen. Maar dat weer voor alleen die tocht is ook weer zo wat.

Wil dus wel, maar weet niet goed hoe.

MichielAdriaan op do 17 mei 2018 om 19:00

"Vrijwilligers te kort"?! Toen ik daarvoor naar Venray ging bleek mijn op schrift gestelde taakomschrijving van nul en generlei waarde. Gingen de personenwagens (het autoschroot) alsnog zo het 'kampeerveld' op!

m66roepers op vr 18 mei 2018 om 12:53

Ik had mij ook al ingeschreven op van de plekken die Freddy Offringa aangeeft en net ook op de plek die in het bericht wordt aangegeven. Ik heb mij al 3 keer ingeschreven. Freddy 2 keer. Dat zijn dus al 5 inschrijvingen. Het loopt zo aardig op.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.