Programma Cycle Vision 2018 online

Gepubliceerd op

De website met het programma voor Cycle Vision 2018 staat online. Met ingrijpende wijzigingen in het wedstrijdprogramma, een stads-simulatie-race, picknicks, lezingen en een tweedehandsmarkt bieden we interessante programma's voor drie doelgroepen: wedstrijdrijders, geïnteresseerden en kinderen.

Zelf noemen we het graag 'ligfiets zomerspelen', maar de naam Cycle Vision is zo'n Europees begrip geworden dat we hem koesteren. We hebben geluisterd naar de evaluatie van vorig jaar, en komen met nieuwe typen wedstrijden die ook leuk zijn voor rijders die zomaar een keertje zin hebben om mee te doen. Het publiek kan live via een website de prestaties van de racers volgen. Er is een tweedehands markt met een proefparcours. De aangeboden fietsen kun je APK laten keuren. Er is een zaterdagavondlezing en een velomobielreparatie stoomcursus. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met gezellige georganiseerde picknicks. En er is een leuke stads-simulatie-race voor iedereen, met door kinderen beschilderde verkeersborden en andere attributen. Wil je alles meemaken, blijft dan slapen in een tentje op het terrein.
Deze zelfde tekst lees je ook op de Cycle Vision 2018 pagina, maar daar vind je ook links naar uitgebreidere beschrijvingen van de activiteiten. Er zijn nog een paar losse eindjes, zie je fouten of dode links, mail ze naar cyclevision@gmail.com. De wedstrijdpagina's worden nog vertaald naar het Engels. De verschillende soorten aanmelding, voor kamperen/catering, voor wedstrijden en voor vrijwilligers starten binnenkort.

Reacties

G op ma 30 apr 2018 om 10:14

wat een ontzettend leuk (race-) programma!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.