Trike Parkeerhoes van Radical Design

Gepubliceerd op

Er is sinds kort een mooie hoes leverbaar die is ontwikkeld door Maia Ligfietsen in samenwerking met het nederlandse bedrijf Radical Design. De afdekhoes zorgt voor een weersdichte afdekking als je je driewieler buiten wilt stallen.

Bij Maia werden vaak vragen gesteld of er een hoes voor driewielers beschikbaar was. De vraag kwam met name van klanten die geen beschikking hebben over een grote schuur of garage.

Deze vraag kan nu bevestigend beantwoord worden, er is hoes leverbaar geworden van Radical Design. De hoes is gefabriceerd met het materiaal Stamoid Easy. Dit materiaal is bekend vanuit de jachtbouw. Het is UV bestendig dus vrij bestendig tegen invloed van zonlicht, erg sterk en waterdicht.
Het gebruiken van deze hoogwaardige materialen zorgt voor een hoes die dus gemakkelijk jarenlang buiten gebruikt kan worden.

De hoes is leverbaar via Maia op de website onder onderdelen en accessoires en uiteraard ook te bekijken en te koop in de winkels.

De ontwikkelaars schrijven: "
Op ons verzoek heeft Radical Design een universele parkeerhoes ontwikkeld voor tadpole trikes. De prijs is voorlopig bepaald op 219,95. Dit is vooral bepaald door het gebruikte materiaal dat ook in de jachtbouw vaak wordt toegepast vanwege duurzaamheid. Vooral UV- en weersbestendigheid. De garantie is dan ook 5 jaar. Goedkopere materiaalsoorten hebben de onhebbelijkheid dat er na (of vaak zelfs binnen een jaar) de eerste gaten in vallen. Verder is de hoes zodanig ontworpen dat er geen plas water op blijft staan, waardoor de hoes nóg veel minder snel zal doorlekken.
"


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.