Treurig bericht (update)

Gepubliceerd op

Robert Frischemeier is van ons heengegaan

Tot ons leedwezen krijgen we net een bericht dat Robert Frischemeier, ook wel bekend onder zijn pseudoniem Liegender Robert, vandaag, 14 februari, overleden is.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

De familie zou het prettig vinden als een paar ligfietsers hem op zijn laatste reis zouden vergezellen!


Meer info over de begrafenis (Duits).

Zie ook Facebook.

Je kan een bericht achterlaten op de condoleancepagina.

De begrafenis

Voor degenen die naar Roberts begrafenis willen komen, deze vindt plaats op vrijdag 23-02-2018 vanaf 10 uur in de parochiezaal van de St. Marienkerk in de Marienstrasse 2, 47239 Duisburg met een treffen voor de velomobielrijders. Er is koffie en Roberts geliefde pretzels. Om 10:45 begint de begrafenis in de aangrenzende kerk. Om 12 uur zal er de begrafenis plaatsvinden op de begraafplaats Mühlenberg op ongeveer 3 kilometer afstand. Er zal na afloop geen koffietafel zijn.

(Zie dit bericht)

Reacties

RGerritsen op do 15 feb 2018 om 22:13

Dit is wel heel slecht nieuws, niet te bevatten. Waarschijnljk is er niemand die zo veel kilometers gereden heeft in een DF. Ik heb Robert nooit ontmoet, maar ik las zijn blog wel regelmatig. Zijn laatste post beschreef hoe zijn fiets zwaar gehavend was na een eenzijdig ongeluk.
Hoe cynisch was de titel: "km 62580 Trauriges Ende einer Heimfahrt".
Ik wens de nabestaanden veel sterkte. Goede reis Robert!

NoStress op zo 18 feb 2018 om 12:05

Met de laatste OBT nog met hem gesproken. Natuurlijk zijn eerste DF met uitgebreide verslag en rijderservaringen gevolgd. Ook al met zijn Quest.
Het is ons plan om op de zaterdag van zijn uitvaart in Duisburg erbij te zijn. E.e.a staat nog niet vast. Tijd en datum ontbreekt nog. Daarmee staat of valt of we zaterdag fietsend kunnen komen. Het is maar 130 km bij ons (Putten) vandaan. Wij doen ons best met 2 DF-en erbij te zijn op de een of andere manier.

NoStress op di 20 feb 2018 om 07:07

Helaas. De voorkeur van ter aarde bestelling was zaterdag. Het a.s. vrijdag geworden. Dat gaan we niet reden. Jammer
Sterkte familie en nabestaande.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.