Wonderbaarlijke reizen

Gepubliceerd op

We hebben enige tijd geleden gevraagd om reisverhalen. En we hebben er nu een aantal in het bericht verzameld. Heerlijk om bij weg te dromen of inspiratie uit op te doen!

De eerste serie betreft een verslag van Solatrike 2 door China. Veel beelden van fietsen door dit grote land. De reiziger laat duidelijk veel van de omgeving zien.

We er nog eentje via Facebook je moet wel inloggen en lid worden van de groep solarbikes 2017
De omschrijving van de pagina: Savoy rally to Morocco with his tour 4300 kms in September 2017. In handcycle, recumbent bike, bike, trike. Electric or solar. Share, promote new machine pedaling "the ben-hur" to weakly autonomous individuals, also promote our partners. Share our adventures, our daily encounters, our taste for autonomy, the bike trip and solidarity that may result ...

Een velomobielvakantie van drie rijders, gelukkig wat dichterbij huis en ook zonder facebook te lezen (TIP):
deel 1 (dag 1 en 2)
deel 2 (dag 3 en 4)
deel 3 (dag 5 en 6)

Opnieuw ver weg is dit verhaal, een lezer schreef:
Sinds een maand volg ik een vlogger die in zo’n vijf a tien jaar tijd de wereld rond wil fietsen op z’n trike. Hij is z’n reis al een keer eerder begonnen maar moest die afbreken na een ongeluk.

Het is een Amerikaan die al geruime tijd in China woont. Hij heeft reeds een stuk China gedaan. Is toen naar Zuid-Korea gegaan en fietst nu in Japan. Bijna dagelijks doet het verslag van z’n tochten. De video’s zien er erg goed uit (gebruikt vaak een drone) en zijn een genot om naar te kijken.

Zeg maar een fietsvakantie “on steroids”:

Homepage: http://jayoe.com/
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC8Ykci4MKSSdTJYuYp53G7A
Trikes, solarvoertuigen, electrisch ondersteund en velomobielen. Het lijkt bijna "te gewoon" om op een tweewielige fiets onderweg te zijn. Toch hebben we een laatste tip van Erik die schreef : Al enige tijd houd ik een site bij over de fietsreizen die we sinds 1999 gemaakt hebben. We zijn één van onze kinderen en ik.

Naast de site onderhoud ik ook een blog voor als ik me rollend voortbeweeg en soms ook berichten over wat me bezighoud rond (lig)fietsen.

Site: erikfietst.nl

Blog:
Site: erikfietst.nu

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.