Rondje Texel

Gepubliceerd op

Op Goede Vrijdag staat het Rondje Texel weer op het programma

In het komende lange weekend is er, naast het Paastreffen, voor de liggers ook Het Rondje op Texel te beleven.
De tocht is 140 km lang en start, en eindigt, in Twisk in Noord-Holland. Het Rondje zelf start ongeveer om half twaalf vanuit Het Horntje (na de aankomst van de veerboot op Texel).
Een bericht van Matthijs.

Reacties

NoStress op ma 10 apr 2017 om 15:07

Jammer. Ik meld mij af. Ben geen ambtenaar meer sinds 1 januari, dus geen verlof meer :-(

TeJayLigFts op ma 10 apr 2017 om 15:12

In theorie zou je daar een extra vrije dag voor terug krijgen. In theorie dan, in de praktijk zal die dag wel gesaneerd zijn.

NoStress op ma 10 apr 2017 om 21:49

Nop. Niks compensatie. Sterker nog, vele verlofdagen worden door de baas bepaald. De zaak gaat gewoon dicht als het ongunstig is om open te blijven.
Heb al eerder ATV dagen moeten inleveren omdat het werk dit vereiste. 2e paasdag moet ik ook werken ivm open dag op het werk.
Ach ik overleef het wel. Het is maar een jaar contract. Alleen leuke fiets of kampeeruitjes plannen wordt wat moeizaam. Mijn tijd komt wel weer.

Christ op zo 16 apr 2017 om 11:21

Het was geweldig fietsweer en erg gezellig om aan deze tocht mee te fietsen. Een kort verslag en foto's vindt je op [url] https://www.grensrijder.com/home/14-04-rondje-texel/

Willem58 op zo 16 apr 2017 om 23:44

Misschien snap ik het niet hoor maar je kan toch ook 'gewoon" vrij nemen, ik heb ook een verlof dag aangevraagd en de werkgever juicht dit alleen maar toe omdat er anders veel te veel dagen blijven staan; ADV, "ouwelullendagen" vakantiedagen, weet niet hoe ik ze anders op moet maken.

TeJayLigFts op ma 17 apr 2017 om 07:28

Willem, dat ligt aan de werkgever en wat voor werk je hebt. Er moet altijd een minimum aan personeel aanwezig zijn op werkdagen, en soms moet je opdraven voor publiciteit (open dagen). Nee, soms is het niet eenvoudig om vrij te krijgen.
Oh, je kan altijd vrij krijgen op de dagen dat het je werkgever uitkomt, en op de een of andere manier jou niet uitkomt.

wernert op di 18 apr 2017 om 11:46

Jammer dat twee leuke evenementen (Rondje Texel en Paastreffen) altijd gelijktijdig vallen. Dat moet toch anders kunnen...

nvanderwal op di 18 apr 2017 om 17:28

Pasen is ieder jaar. Veel werkgevers hanteren de norm: wie het eerst komt het eerst maalt. Lees ook de CAO er op na en vraag alvast vrij voor Pasen volgend jaar.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.